Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

GENEL SEKRETER ÇINKIL’IN HAFTASONU MESAİSİ

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, haftasonu mesaisinde, KÖYDES programı kapsamında sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

GENEL SEKRETER ÇINKIL’IN HAFTASONU MESAİSİ
Aslan Özdemir
13 Ağustos 2020 10:33

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, haftasonu mesaisinde, KÖYDES programı kapsamında sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Hayrettin Kaya

Sinop İl Özel İdaresi, 2020 KÖYDES programı doğrultusunda, Sinop’un genelinde yürüttüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mesai mefhumu gözetmeden sahadaki çalışmalarını artan bir tempoyla sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri, birer birer tamamladıkları yollarla vatandaşları modern ve konforlu ulaşımla buluşturuyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl’ın da bizzat sahada takip ettiği çalışmalarda, şu ana kadar önemli bir mesafe kat edildi.

Bu kapsamda hafta sonu mesaisini çalışmaların devam ettiği köylerde sürdüren Genel Sekreter Çınkıl, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Fatih Özçelik, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Gökhan Gök ile birlikte Sinop Merkeze bağlı Göller Köyünü ziyaret ederek Özel İdare ekiplerince sürdürülen sathi kaplama çalışmalarını inceledi.

Genel Sekreter Çınkıl ve beraberindeki heyet daha sonra Erfelek İlçesi Tekke-Başaran grup yolu beton yol yapım çalışmasını yerinde takip etti.

ÖZEL İDARE ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

Diğer yandan Sinop’a daha kaliteli, güvenli ve konforlu hizmet sunabilmek için ekipman ve araç kapasitesini de her geçen gün artırmaya devam eden İl Özel İdaresi, araç filosuna yeni bir ekskavatör daha kazandırdı. Araç, Bürnük Konkasör Tesisinde hizmet vermeye başladı.

Saha çalışmalarını daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirmek amacıyla araç filolarını zenginleştirmeye devam edeceklerini belirten Genel Sekreter Çınkıl, önümüzdeki günlerde İl Özel İdaresi bünyesine yeni araçlar ve iş makineleri kazandırılacağı müjdesini de verdi.

Genel Sekreter Çınkıl, aracın kazandırılmasına sağladıkları katkı için Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’na, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’e, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’na ve tüm İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti.

GENEL SEKRETER ÇINKIL’IN HAFTASONU MESAİSİ GENEL SEKRETER ÇINKIL’IN HAFTASONU MESAİSİ GENEL SEKRETER ÇINKIL’IN HAFTASONU MESAİSİ GENEL SEKRETER ÇINKIL’IN HAFTASONU MESAİSİ GENEL SEKRETER ÇINKIL’IN HAFTASONU MESAİSİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.