Dolar 32,4930
Euro 34,6021
Altın 2.499,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Duvar Dekorasyonu ile Evinizi Baştan Yaratın

Hipicon ev dekorasyonu ürünleri ve müşterilerine sunduğu farklı ürün seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Duvar Dekorasyonu ile Evinizi Baştan Yaratın
22 Mayıs 2019 12:52

Çeşitli aksesuarlar ile evinizi dört duvardan ibaret olmaktan kurtarmaya ne dersiniz. Hipicon ev dekorasyonu ürünleri ve müşterilerine sunduğu farklı ürün seçenekleri ile dikkat çekiyor. Serkan Akyol tarafından yapılan Space Roket, Twikle Star, My Journey gibi işleme kasnaklar duvarlarınızı süslemek için hazır. Umbra’nın askı ve montajlanabilir rafları, Save The Flowers’ın ünlü tasarımı olan tablolar ile evinize ya da ofisinizi baştan yaratmaya var mısınız?

Bavul şeklinde duvar rafı, örgü dergilik, duvar tabakları ve birbirinden muazzam çerçeveler ile evinizin şıklığına şıklık katmaya ne dersiniz? Banyo, yatak odası, oturma odası gibi evinizin tüm bölümlerinde duvar rengine uygun olan duvar dekorasyonu ürünlerini temin edebilirsiniz.

Duvar Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Askı seti, saat, hayvan figürü gibi duvar dekorasyon ürünlerinin yanı sıra evlerde birbirinden farklı şekil ve büyüklüklere sahip aynalar göze çarpıyor. Büyük aynalar küçük alanlara derinlik katması ile biliniyor. Ancak küçük odalara büyük boya sahip aksesuarlar eklenmesi var olan alanın daha küçük görünmesine sebep olacaktır. https://www.hipicon.com/ev/ev-aksesuarlari/duvar-aksesuarlari nı inceleyebilir ve sipariş vererek yaşam alanlarınıza hareket katabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.