Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Chp’li Karadeniz Gerze’de Muhtarlarla Buluştu

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze’de köy ve mahalle muhtarları ile buluştu.

Chp’li Karadeniz Gerze’de Muhtarlarla Buluştu
Aslan Özdemir
21 Ekim 2016 18:11

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze’de köy ve mahalle muhtarları ile buluştu. Muhtarlık kurumunun Türkiye idare tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Karadeniz, “Muhtarlarımızı köylerimizin, mahallelerimizin gerçek temsilcisi, yerel yönetimlerin kurucu bir unsuru olarak görüyor ve önemsiyoruz” dedi.

Hayrettin Kaya

CHP Milletvekili Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile birlikte Gerzeli muhtarlarla kahvaltılı toplantıda buluştu. Karadeniz ve Belovacıklı’nın konuşma yaptığı toplantıda, muhtarlar söz alarak sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler. Köy yolları, su şebekesi, elektrik, kanalizasyon ve telefon hatları ile ilgili sorunlarını dile getiren muhtarların taleplerini alan Karadeniz, köy ve mahallelerin sorunlarının çözümlerinin takipçisi olacağını belirterek, ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşeceğini söyledi. Muhtarların yalnızca evrak düzenleyici değil, halkın temsilcisi olduğunu vurgulayan Karadeniz, şunları söyledi:

“Muhtarlarımız yerel halkın, diğer yandan da bulundukları yerde devletin temsilcisi rolünü üstleniyorlar. Kamusal görevleri yerine getiriyorlar. Güzel Gerze ilçemizin her muhtarının talebini çok önemsiyorum. Muhtarlarımızın dile getirdikleri sorunların arasında köy yollarının öncelikli geliyor. Bazı köylerimizin hala yolları bakım ve onarım bekliyor. Su şebekesi olan da var olmayan da. Olanlar bakım talep ediyor. Çoğu köyümüzün kanalizasyonu yok. 1985 yılında elektrik için dikilen direkler bu zamana kadar bakım görmemiş. Kışın bir aya yakın elektriksiz kalan köylerimiz var. Köylerimizin sorunları ile tek tek ilgileneceğim. Hepsinin çözümü noktasında takipçi olacağım.”

karadeniz-gerzede2 karadeniz-gerzede1

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.