Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Cemiyetten Başkan Ayhan’a Ordu Gibi Ziyaret !

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’a kalabalık bir şekilde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cemiyetten Başkan Ayhan’a Ordu Gibi Ziyaret !
Aslan Özdemir
10 Nisan 2019 17:56

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’a kalabalık bir şekilde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hayrettin Kaya

31 Mart Seçimlerinde sandıktan çıkarak Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Başkan Ayhan’a son olarak 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ziyarette bulundu. Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel başta olmak üzere, İl ve İlçelerden gelen cemiyet üyeleri deyim yerindeyse Barış Ayhan’a çıkartma yaptı. Kalabalık bir grup ile Belediye binasına giren 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyelerini, Belediye Başkanı Barış Ayhan, makam kapısında karşılayarak tek tek tokalaştı.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel, ” Geride bıraktığımız seçimlerde kentimizin Belediye Başkanı oldunuz. Bu anlamda şahsım ve Cemiyetim adına hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bundan sonraki süreçte yapacağınız çalışmalarda başarılar temenni ediyorum.” dedi.

SİNOPLU GAZETECİLER ÖRNEK BİR TUTUM SERGİLEDİ !
Belediye Başkanı Barış Ayhan, “31 Mart Yerel Seçimlerinde Sinop basının örnek bir tutum sergilediğini, kamuoyunu bilgilendirme adına, tarafsız ve objektif bir tutum sergilediğini söylerek, bu anlamda bütün gazetecilere teşekkür etti. Öte yandan, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’nin fiziki şartlarınında düzeltilmesinin gerektiğini ve bu konuda önümüzdeki günlerde gerekli girişimleri yapacağını” söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.