Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Buray Sevenleriyle Unutulmaz Bir Gece Yaşadı

29 Temmuz Cumartesi günü Sinop’un Ayancık ilçesinde sevenleriyle buluşan ve yoğun ilgi gören Buray, konserlerine devam ediyor.

Buray Sevenleriyle Unutulmaz Bir Gece Yaşadı
Hayrettin Kaya
6 Ağustos 2017 10:58

29 Temmuz Cumartesi günü Sinop’un Ayancık ilçesinde sevenleriyle buluşan ve yoğun ilgi gören Buray, konserlerine devam ediyor.

Aslan Özdemir

ANKAmall yaz konserleri tüm hızıyla sürerken bu haftanın konuğu Buray, sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi.

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını her hafta sonu ziyaretçileriyle bir araya getiren ANKAmall, Fettah Can ve Şevval Sam’dan sonra bu kez de şarkıları dillerden düşmeyen ünlü sanatçı Buray’ı ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleşen konserde şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyen Buray, duygusal şarkılar yanında hareketli parçalarıyla da sevenlerini bol bol dans ettirdi.

Yağmura rağmen binlerce kişinin katıldığı konserde gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Buray, “ Konser öncesi çok sayıda mesaj aldım. Yağmur da yağsa konser sonuna kadar oradayız dediler. Ankara’yı da sizleri de çok seviyorum. İnsanlar şarkı söylerken ve dans ederken bir şey düşünmezmiş. Biz de konser boyunca tüm dertlerimizi unutacağız. Yağmura rağmen buradayız. ”dedi.

Temponun hiç düşmediği, müziğin ve eğlencenin dorukta olduğu ANKAmall yaz konserleri hız kesmeden devam edecek. Her Cumartesi saat 21.00’de gerçekleşen konserler, 12 Ağustos’ta Halil Sezai ile devam edecek ve 19 Ağustos’ta Kenan Doğulu ile son bulacak.

Buray Sevenleriyle Unutulmaz Bir Gece Yaşadı

Kapak Foto: Emre Samed Çalışkan

Teşekkür ederiz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.