Dolar 32,4764
Euro 34,8041
Altın 2.478,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Bana adaletten bahsetmeyin

6 Ağustos 2013 12:59

Sizden Gelenler

Bana adaletten bahsetmeyinHerkes adalet deyip duruyor. Bende adaletin ne anlama geldiğini merak ettim. Adalet ile ilgili haberleri okudum ve sonunda öğrendim adaletin ne olduğunu. Adalet; en ağır ceza verilmesi gereken kişiye en hafif en hafif ceza verilmesi gereken kişiye en ağır cezayı veren, ağzımızda ADALET olarak kalan bir şeymiş.

Fazla merak iyi değilmiş derlerdilerde inanmazdım. Şimdi çok iyi anlıyorum keşke merak etmeseydim. Adaletin daha dibine indikçe nasıl bir şey olduğunu çok iyi anlıyorum ve anladıkça da iyice kahroluyorum.

Devletimiz maalesef çok değişmiş en hafif ceza verilmesi gereken kişiye en ağır ceza, en ağır ceza verilmesi gereken kişiye en hafif ceza veriyorlar. Bu ne biçim adalet, hakimler artık en fazla suç işleyene tutuksuz yargılıyolar.

Geçende bir gazete haberi okudum hırsız tonlarca benzini çalmış devlet ise tutuksuz yargılamış. Ben ülkemizde idam cezasının olması gerktiğini düşünenlerdenim. Örneğin bu benzini çalan hırsız tam idamlık. Çünkü dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz ayrıca hırsız benzini geçim sıkıntısı olan kamyonculardan çalıyormuş ve bizim devletimiz bu hırsızı serbest bırakıyor.

İŞTE ADALET!

Sevgili okurlar, uyanın, böyleleri bizim paramızla besleniyorlar. Böylelerini biz besliyoruz kendi paramızla. İdam cezası olmasa bile sürgün cezası olsun. Bir daha Türkiye'ye alınmamak üzere yurt dışına sürülsünler. Devletimizin bu konu hakkında ummalı bir çalışma başlatması şart. UMARIM EN KISA ZAMANDA HEM HALK HEM DE DEVLET UYANIR. AKSİ TAKTİRDE SONUMUZ ÇOK KÖTÜ… 

Onur Ergün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.