Dolar 32,4253
Euro 34,4712
Altın 2.489,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

ASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası’nda buluştu

Sinoplular Federasyonuna Bağlı ASİLDER Ve İlçe derneklerinin  6. düzenlediği GÖNÜL SOFRASI İftar Programi ile Ankara da bulunan Sinoplular aynı sofrada buluşmanın heyecanını yaşadı.

ASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası’nda buluştu
17 Mayıs 2019 11:14
Sinoplular Federasyonuna Bağlı ASİLDER Ve İlçe derneklerinin  6. düzenlediği GÖNÜL SOFRASI İftar Programi ile Ankara da bulunan Sinoplular aynı sofrada buluşmanın heyecanını yaşadı.
Sinop Milletvekili Dr Nazım Maviş’te  hemşehrileri ile ASİLDER Ve İlçe derneklerinin  6. düzenlediği GÖNÜL SOFRASI iftar programında bir araya geldi.
Program sunumunu Asilder önceki dönem yoneticilerinden  Aysun Özcan üstlendi.
Yüksek katılımla gerçekleşen program Hafis Osman Akyol ilahi gurubu  ezgileri , İhsan Elmas Hocanın  Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından Sinoplular Federasyonu ve  Asilder Genel Başkanı Sayın Kenan Güllü kürsüye Davet edildi başkan Güllü  selamlama konuşmasın da hemşehrilerinin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan bayramını tebrik etti katılımlarından Dolayı başta sayın vekilimiz gönül insanı Dr  Nazım Maviş tüm misafirlere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Ardından, Millî Eğitim Bakan Danışmanı Eğitimci Doktor Adem Çilek’in konuşması, ve programın  onur konuğu Ak Parti Sinop Milletvekili Sayın Dr. Nazim Maviş’in konuşması ile devam etti Maviş konuşmasında hemşehrilerinin birlik beraberlik içinde olmalarından Mutluluk duyduğunu bizleri bir araya getiren Kenan Güllü kardeşimi ve ekibini Kutluyorum ifadelerinde  bulundu hemşehrilerinin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan bayramını tebrik etti.
Huzur ortamında geçen    Programa  Emniyet mensupları ,Yargı mensupları
Sinop, Karabük, Samsun , Kastamonu, Yozgatlılar vakfı Bolu, Zonguldak, Bartın Derrnek başkan ve yönetimleri ( Karadeniz Güç Birliği) üyelerine İş adamlarının  katılımları dikkat çekti.
ASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası'nda buluştu ASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası'nda buluştuASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası'nda buluştu ASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası'nda buluştuASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası'nda buluştu ASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası'nda buluştuASİLDER ve İlçe Dernekleri Gönül Sofrası'nda buluştu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.