Dolar 32,3363
Euro 35,1725
Altın 2.241,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Amatör Spor Haftası Sinop’ta Başladı

Her yıl 81 ilde sportif faaliyetlerde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası, Sinop’ta kutlanmaya başladı.

Amatör Spor Haftası Sinop’ta Başladı
Hayrettin Kaya
9 Ekim 2019 14:28

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl 81 ilde sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, il spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftası 7-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Sinop’ta da kutlanmaya başladı.

Aslan Özdemir

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Murat ALTUN tarafından Valilik Önü Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreninin ardından Kortej Yürüyüşü ile başladı. Amatör Spor Haftası Açılış Töreni Sonrası Valilik Önü Atatürk Anıtından başlayan kortej yürüyüşü İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde sportif etkinlikler ile devam etti.

Amatör Spor Haftası Sinop'ta Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcular, Cimnastik, Karate ve Güreş Antrenörleri Fatma YÜTÜK, Mustafa KARACA, Hasan MERT, Mustafa YİĞİT Sporcuları ile faaliyetlerinden gösteriler sundular.

Açılış Programına Sinop Vali Yardımcısı Dr. Murat GİRGİN, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Murat ALTUN, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Melih KELEŞ, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan ÖZHAN, Şube Müdürleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Antrenörler ve Sinop Halkı katıldı.

Amatör Spor Haftası Sportif etkinlikleri hafta boyunca devam edecek.

Amatör Spor Haftası Sinop'ta Başladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.