Körfez’de Blues Rüzgarı: Yeni Yıla Müziğin Ritmiyle Başlangıç
Körfez’de blues rüzgarı esiyor! Yeni yıla müziğin büyülü ritmiyle enerjik ve unutulmaz bir başlangıç yapmak için detaylar burada.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kültürel etkinlik takvimine bir yenisini daha ekliyor. Dördüncü kez gerçekleştirilecek “Blues on Blues” etkinliği, 31 Ocak’ta Konak İskelesi’nden hareket edecek olan Bergama Vapuru’nda düzenlenecek. Kentin sanat yaşamına katkı sunan organizasyonda, blues müziğinin sevilen isimlerinden The Old Ramblers sahne alacak.
Yeni Yılın İlk Konseri Blues Tınılarıyla Başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir Kültür AŞ ve İZDENİZ AŞ iş birliğiyle hayata geçirdiği “Blues on Blues” konseri, şehrin yoğun ilgi gören kültür ve sanat etkinliklerinden biri olmayı sürdürüyor. 31 Ocak Cumartesi saat 19.30’da başlayacak konser, Konak İskelesi’nden hareket edecek Bergama Vapuru’nda izleyicilere ulaşacak. Körfez manzarası eşliğinde gerçekleşecek etkinlik sırasında yiyecek ve içecek servisi yapılacak olup, katılımcıların dışarıdan yiyecek ve içecek getirmesine izin verilmeyecek.
Bilet Satışı ve Katılım Detayları
Konserin biletleri bubilet.com.tr internet adresi üzerinden satışa sunulmuştur. Online bilet satın alan katılımcılar, SMS ile iletilen bağlantı üzerinden edindikleri QR kodlu Biniş Kartı ile etkinlik alanına giriş sağlayabilecektir.
Kaynak: BYZHA