Dolar 42,8091
Euro 50,2003
Altın 5.983,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Açık
Sinop
12°C
Açık
Per 13°C
Cum 14°C
Cts 13°C
Paz 13°C

TÜRKONFED 26. İş Dünyası Zirvesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

TÜRKONFED 26. İş Dünyası Zirvesi Değerlendirme Toplantısı’nda iş dünyasının gündemi, gelecek stratejileri ve iş birliği fırsatları ele alındı.

TÜRKONFED 26. İş Dünyası Zirvesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
19 Aralık 2025 18:07

Batı Akdeniz Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) ev sahipliğinde, Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) girişimleriyle düzenlenen Türk İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) 26. İş Dünyası Zirvesi’nin ardından değerlendirme toplantısı Kemer’de yapıldı.

Zirve Sonrası Değerlendirme Toplantısı

Kemer Akra Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Cansın Efir, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, zirve süresince gerçekleştirilen sosyal etkinlikler, yapay zekâ destekli iş görüşmeleri, iş dünyasındaki son gelişmeler ve organizasyonun Kemer’e kazandırdığı katkılar ele alındı. Katılımcılar, etkinliğin hem bölgesel hem de ulusal düzeyde önemli bir tanıtım fırsatı sunduğunu vurguladı. Ayrıca zirveye ilişkin bir sinevizyon gösterimi de toplantı kapsamında paylaşıldı.

Katılımcıların Görüşleri

Kemer Belediye Başkan Vekili Cansın Efir, konuşmasında etkinliğin organizasyonunda emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Efir, Kemer Belediyesi olarak bu tür organizasyonların bir parçası olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, benzer etkinliklere gelecekte daha kapsamlı destek sağlanacağını ifade etti. Efir, “Zirveye katılan tüm konuklarımız çok değerliydi. Bu etkinliğin olumlu sonuçlarını önümüzdeki yıllarda göreceğiz.” dedi.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ise toplantıda yaptığı değerlendirmede, zirvenin Kemer açısından oldukça verimli geçtiğini ve ilçenin tanıtımına önemli katkı sağladığını vurguladı. Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz da organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek iş dünyasının bu tür etkinliklerle güçlendiğini ifade etti.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.