Dolar 42,8057
Euro 50,2442
Altın 5.959,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Çok Bulutlu
Sinop
14°C
Çok Bulutlu
Cts 14°C
Paz 13°C
Pts 14°C
Sal 12°C

Başkan Serkan Acar’a Teşekkür Şildi

Başkan Serkan Acar’a teşekkür plaketi takdim edildi. Katılımın ve desteğin önemine vurgu yapılan anlamlı bir tören düzenlendi.

Başkan Serkan Acar’a Teşekkür Şildi
18 Aralık 2025 19:49

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi, öğrencilere, ailelere ve ihtiyaç sahiplerine destek sağlamak amacıyla geleneksel yardım kermesini bu yıl da düzenledi. Etkinlik kapsamında dayanışma kültürünün vurgulandığı açılış töreninde, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a, derneğe sunduğu katkılardan dolayı özel bir şilt takdim edildi.

Yardım Etkinlikleriyle Toplumsal Dayanışma Güçleniyor

1991 yılında kurulan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi, kuruluşundan bu yana sosyal yardımlaşma alanında faaliyet gösteriyor. Dernek, Atatürk burs programı ile öğrencilere eğitim desteği sağlamanın yanı sıra, ihtiyaç sahiplerine erzak ve maddi yardım ulaştırıyor, hastalara destek sunuyor ve kamu kurumlarıyla okullara çeşitli katkılarda bulunuyor. Dernek yetkilileri, destek çağrılarını ‘Geleni çevirmiyoruz, her tür yardıma açığız’ sözleriyle dile getiriyor.

El Emeği Ürünler Gelir Kaynağı Oldu

Aralık ayında her yıl düzenlenen yardım kermesi kapsamında, gönüllüler ve dernek üyeleri tarafından hazırlanan el emeği ürünler satışa sunuldu. Kermeste; örgü giysiler, çantalar, aksesuarlar, mutfak ürünleri, kışlık tekstil ürünleri ve yılbaşı temalı hediyelik eşyalar yer aldı. Elde edilen gelir, öğrencilere burs verilmesi ve dar gelirli ailelere yardım edilmesi amacıyla kullanılacak.

Açılış etkinliğine katılan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda tüm vatandaşları kermese davet etti. Dernek yönetimi, Başkan Acar’a bugüne kadarki katkılarından dolayı özel bir şilt takdim ederken, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Genel Başkanı Dilek Bayazıt tarafından da teşekkür belgesi gönderildi.

Dernek Başkanı Dilek Gülboy törende yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Serkan Acar’a derneğe verdiği sürekli destek için teşekkür ederek, “Başkanımızın katkısı bizim için çok değerli. Kendisine şilt takdim etmekte geç bile kaldık. Genel Başkanımız da ayrıca bir teşekkür belgesi gönderdi” ifadelerini kullandı. Gülboy, Aliağa halkının desteğiyle faaliyetlerini sürdürebildiklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Serkan Acar ise, plaketin asıl sahibinin gönüllü üyeler olduğunu belirterek, “Bu plaketin gerçek sahibi sizlersiniz. Toplum yararına gerçekleştirdiğiniz her etkinlik büyük bir emek ve fedakârlık örneği” dedi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Aliağa Şubesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklerle ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Dernek binası, İstiklal Caddesi Akyıldız Apartmanı No:72/7 adresinde hafta içi 10.00–17.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olarak faaliyet göstermeyi sürdürüyor.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.