Dolar 32,4351
Euro 34,7348
Altın 2.428,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

Farklı Renklerde Bayan Pardesü Çeşitleri

Kadınların her mevsim tercih ettiği bayan pardesü modelleri geniş çeşit yelpazesine sahiptir.

Farklı Renklerde Bayan Pardesü Çeşitleri
28 Kasım 2022 20:23

Kadınların her mevsim tercih ettiği bayan pardesü modelleri geniş çeşit yelpazesine sahiptir. Tek parça şıklığı sağlayan bayan pardesü modelleri elbise, pantolon ve etek modelleriyle şık kombinler yaratır. Ofis kombinlerinde takım elbise modelleri ile birlikte kombinlendiğin de kadınlara maskülen şıklık sağlayan bayan pardesü modelleri oldukça fazla ilgi görmektedir. Sade düz renk ve kesim elbise modelleri ile birlikte kombinlenen renkli pardesü modelleri kadınların gözde dış giyim ürünleri arasında yer alır. Dört mevsim giyilebilen bayan pardesü modelleri kısa, midi ve uzun boylarda tasarlanmaktadır.

En Trend Pardesü Modelleri

Dış giyim ürünleri arasında en çok tercih edilen bayan pardesü modelleri genellikle asimetrik ve düz kesimli olarak tercih edilir. Puantiyeli ve şal yaka bayan pardesü modelleri trend pardesü modelleri arasında yer almaktadır. Gece kombinlerinde abiye ve elbise modelleri ile birlikte giyilen taş ve payet detaylı bayan pardesü modelleri en çok tercih edilen pardesü modelleri arasındadır. Çift renkli kruvaze bayan pardesü modelleri de son zamanların en çok ilgi gören pardesü modelleri arasında yer almaktadır. Benzersiz ve şık tasarımlı bayan pardesü çeşitlerini https://www.tuzun.com.tr/kadin-kaban-manto-pardesu-modelleri web sitesinden inceleyip indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.