Dolar 32,3783
Euro 34,6738
Altın 2.410,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

Parke Hizmetleri

Eska Floor evinize, ofisinize ya da dilediğiniz alana parke uygulaması yapmakta ustalık marifetlerini gösteriyor.

Parke Hizmetleri
31 Ekim 2022 17:10

Son zamanlarda günümüz modern çağına ayak uydurmanın yollarından biri ev, ofis gibi sürekli içinde bulunduğumuz ortamların görünüşünü estetik yollardan bu modern çağa göre dizayn etmektir. Pek çok kişi zamanının çoğunu geçirdiği evinin veya çalışma ortamının kendi zevklerine göre döşenmiş olmasını ister, bu konuda duvarların renginden yer döşemesine kadar her şeyin bir tasarım ile bir araya getirilmesi söz konusudur.

Bu tasarımın ilk adımlarını ev içerisinde ki yer döşemelerini seçmek oluşturur. Evin, ofisin ya da tasarımı yapılacak alanın tarzına uygun olarak seçilmesi gereken yer döşemeleri bu konuda en iyi sonucu veren kaliteli işçilikle öne çıkmış firmalar tarafından yapılmalıdır.

Parkede Uzman İsim Eska Floor

Yer döşemesinde kullanılan parke konusunda bu işi uzmanlıkla yapan, eska floor konusunda gelişmiş bilgi birikimi ve uzman kadroya sahip olan Eska Floor evinize, ofisinize ya da dilediğiniz alana parke uygulaması yapmakta ustalık marifetlerini gösteriyor.

İnternet üzerinden ”eskafloor.com” olarak aratıp ulaşabileceğiniz Eska Floor parke konusunda pek çok seçenek önünüze koyuyor. Çeşitli renkleri, çeşitli desenleri ile estetik alanlar yaratmak için birebir parkelere ulaşabileceğiniz Eska Floor internet sitesi üzerinde eska floor alanında Türkiye’nin ilk temsilcilerinden olma gururunu yaşıyor ve müşterilerine de bu haklı gururu hizmet ve kalitesi ile kanıtlıyor.

Pek Çok Seçenek

Site üzerinde de görebileceğiniz gibi Eska Floor müşterilerine çeşit çeşit parke sunuyor, herhangi birini zevkinize göre seçip, kullandığınız alanlar için estetik ve modern çağa uygun tasarımlar elde edebilirsiniz.

Çok Sayıda Model İmkanı

Site içerisinde eska floor adına çeşitler bulunmaktadır, bu çeşitleri sitede görüp modellerine bakıp size hitap edeni seçebilirsiniz. Bazı marküteri parke modelleri şunlardır;

– Armoni Marküteri Parke

– Square Marküteri Parke

– Mocha Marküteri Parke

– Rusty Marküteri Parke

– Largo Dark Marküteri Parke

– Largo Marküteri Parke

– Missa Marküteri Parke

– Resital Marküteri Parke

– Harmonica Marküteri Parke

– Dolce Marküteri Parke

– Allegro Dark Marküteri Parke

– Allegro Marküteri Parke

– Forte Marküteri Parke

– Resital Light Marküteri Parke

– Versace Dark Marküteri Parke

– Vivace Marküteri Parke

– Grave Marküteri Parke

– Folia Marküteri Parke

– Lento Marküteri Parke

olmak üzere marküteri parke alanında çok sayıda çeşit ve model bulunmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.