Dolar 32,3783
Euro 34,6738
Altın 2.410,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

Teknobird ile Günlük Ücretsiz Lisanslı Yazılım Alın!

Türkiye’de korsan program kullananların sayısı tahminimce yasal program kullananların sayısından fazladır.

Teknobird ile Günlük Ücretsiz Lisanslı Yazılım Alın!
30 Temmuz 2022 18:05

Türkiye’de korsan program kullananların sayısı tahminimce yasal program kullananların sayısından fazladır. Bunun nedeni kullanıcıların programlara herhangi bir ücret ödemek istememesi olabilir. Yada kullanıcıların korsan program kullanım sonucunda ne tür tehlikelere maruz kaldıklarını bilmemeleri de olabilir.

Programlara ücret ödemek istemeyen aynı zamanda ücretsiz kullanmak isteyenlere özel bu sitenin tanıtımını sizlere yapacağım. Bu tanıtımı yapmamın amacı, kullanıcıları korsan program kullanımından bir nebze olsun uzaklaştırıp, güvenli yazılımlar kullanmalarını istemem.

Antivirüs, vpn , internet ve diğer yazılım araçlarına kadar her türlü programın, belirli kampanyalar dahilinde ücretsiz dağıtıldığı teknobird, belli zamanlarda kullanıcılarına ücretli programları ücretsiz kullanım hakkı sunuyor. Ücretsiz lisanslı kullanım kampanyalarını takip etmenizde yarar var. Teknobird.com‘un yasal lisanslar verdiği programlar arasında en popüler olanlarıda bulunuyor.

Kısacası en iyi ücretsiz yazılım indirme sitelerinden biridir ve her gün ücretsiz olarak birden fazla ücretli yazılım sağlar. Site sadece tam sürüm yazılımı ücretsiz olarak sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yazılımlarda indirimler de sunuyor. En popüler yazılım markaları için en son yazılım fırsatlarını ve kupon kodlarını bu site aracılığı ile bulabilirsiniz. Belirli zamanlarda site yönetimi bazı program sahipleri ile anlaşmalar yapıp sponsor dahilinde ücretsiz lisanslı program hediyeleri ve kampanyalar düzenliyor ve bazen sınırlı sayıda lisans key dağıtımı’da gerçekleştiriyor.

Herhangi bir yazılıma ihtiyacınız varsa, hemen bu web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yasal lisanslı programlara yasadışı yazılım indirmeden ve bilgisayarınıza zarar vermeden anında göz atabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.