Dolar 32,3794
Euro 34,7254
Altın 2.396,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Altın Bileklik Fiyatları KrdGold’da İndirimli

Altın bileklik fiyatları hususunda bütçesini zorlamayacak seçenekler arayanlar tercihini Krd Gold’dan yana kullanıyor.

Altın Bileklik Fiyatları KrdGold’da İndirimli
22 Mart 2021 11:06

Altın bileklik fiyatları hususunda bütçesini zorlamayacak seçenekler arayanlar tercihini Krd Gold’dan yana kullanıyor. Özgün, farklı, rengârenk, çeşit çeşit tasarımları bünyesinde toplamış olan Krd Gold altın bileklik ürünleri alanında geniş bir yelpazeye sahip olduğu için büyük ilgi görüyor.

Zarif ve değerli bir hediye olarak da tercih edilen altın bileklikler özel günlerde ve gündelik yaşamda kadınların şıklığını tamamlıyor. Fiyatlar modellere göre değişiklik arz ediyor fakat piyasa fiyatlarına oranla en hesaplı alternatifler Krd Gold tarafından sunuluyor.

Altın Bileklik Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

İnsanlık tarihinden bu yana değerini hiç yitirmeyen altın, takılarda da sıklıkla kullanılıyor. Altının zarafetini yansıttığı en güzel takılardan biri olan altın bileklikler estetik duruşu ve kolay kullanımıyla beğeni topluyor.

Altın bileklik fiyatları ve modelleri her marka için farklı çünkü her şeyden önce altının ayarı fiyata doğrudan etki ediyor. 14 ayar altın bileklik fiyatları daha mâkul seviyelerde iken 22 ayar altın bileklik fiyatları daha fazla oluyor.

Değerli taşların kullanılması da altın bileklik fiyatlarına yansıyor. Zümrüt, safir, pırlanta gibi taşların yoğunluğu, karat değeri de altın bileklik fiyatlarını etkiliyor. İnce altın bilekliklerde daha az altın kullanıldığı için fiyatları daha uygun oluyor.

Altın Bileklik Fiyatları ve Modellerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar!

Câzip teklifleriyle herkesin hayalindeki altın bilekliğe sahip olmasını kolaylaştıran Krd Gold, avantajlı seçeneklerini güvenilir ödeme ve hızlı teslimat imkânıyla Türkiye’nin her yerine ulaştırıyor.

Kadınlar Günü, Anneler Günü,Sevgililer Günü,tanışma yıl dönümü, evlilik yıl dönümü, doğum günü gibi özel veya kişisel günlerde sevdiklerini mutlu etmek isteyenler altın bileklik fırsatları sayesinde Krd Gold üzerinden dilediği modeli kolayca satın alabiliyor.

Şık tasarım ürünü modellerden gösterişli seçeneklere kadar opek çok ürünün birleşiminden oluşan koleksiyonumuz her tarza hitap ediyor.

Hafif yapıda olan Krd Gold altın bileklikler günün her ânında kullanıma uygun olmasıyla öne çıkıyor. Her zevke uyum sağlayan dizaynı, şık ve iddialı tasarımıyla beğeni toplayan modeller diğer takılarla ve kıyafetlerle eşsiz bir uyum yakalıyor.

Üzerinizden ayırmak istemeyeceğiniz, hafif yapısından dolayı kendisini hissettirmeyecek olan, günün her ânı size eşlik edecek en güzel altın bileklik fiyatları ucuz fiyatlarla  Krd Gold farkını yansıtıyor.

Modern ve sade tasarımlardan gösterişli ve geleneksel motiflere geniş yelpazedeki farklı alternatifleriyle bu ürünler özel günleri de daha anlamlı bir hâle getiriyor.

Zarif bileğinizi dışarıya her zamankinden daha zarif bir biçimde yansıtacak olan altın bileklikler herkese kendini şık ve özel hissettiriyor.

Krd Gold’un sizin için özel olarak hazırladığı birbirinden güzel altın bileklik modelleriyle stilinizi yansıtma imkânınız bulunuyor. İlgiyi bileğinize çekecek bu modeller günlük kullanımda ve özel günlerde giyiminize çok hoş bir pırıltı katacak!

Hemen https://www.krdgold.com/altin-bileklik-modelleri sayfasını ziyaret edin, kampanyalı altın bileklik fiyatlarını kaçırmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.