Dolar 32,3920
Euro 34,6309
Altın 2.392,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Ayancık’ta Karla Mücadele Devam Ediyor

Ayancık ilçe merkezinde ve köylerinde etkili olan kar yağışı ile mücadele devam ediyor.

Ayancık’ta Karla Mücadele Devam Ediyor
16 Şubat 2021 17:57

Ayancık ilçe merkezinde ve köylerinde etkili olan kar yağışı ile mücadele devam ediyor. Karla mücadele kapsamında Ayancık İlçe Özel İdaresi ve Ayancık Belediyesi ekipleri aralıksız çalışıyor.

İLÇE MERKEZİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Kar yağışının hayatı olumsuz şekilde etkilememesi ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Ayancık Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezindeki yolları açma ve kaldırımları temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kepçeler ile ana yol açılırken, Belediye temizlik görevlileri ise kaldırımları açıyor.

KÖY YOLLARI ÖNCELİĞE GÖRE AÇILIYOR

Ayancık İlçe Özel İdaresi ekipleri de kapanan köy yollarında çalışmalarına devam ediyor. İlçe Özel İdare Müdürü Yaşar EREGÜL yaptığı açıklamada “112 Acil Çağrı merkezinin ve cenazelerin definlerine öncelik vermek suretiyle karla mücadeleye başladık. Çalışmalarımız 7 iş makinası ve 14 personelle devam edilmektedir. Bu çalışmalar doğrultusunda 112 Acil Çağrı ekibinden gelen ihbar doğrultusunda Gölköy, Mestan, Hacıoğlu, Babaçay ve Doğanlı köylerimizin yollarını açarak hastalara ulaştık. Dereköy’de ise cenaze defin için köy yolumuzu açtık. Öncelikleri gözeterek köy yollarımızı açma çalışmalarına devam ediyoruz.” dedi.

AYANCIK GAZETESİ

Ayancık'ta Karla Mücadele Devam Ediyor Ayancık'ta Karla Mücadele Devam Ediyor

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.