Dolar 32,3178
Euro 34,6290
Altın 2.410,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

Aydınger Kâğıdı Nedir?

Genellikle mimarlık öğrencileri tarafından kullanılan aydınger kâğıdı çizimlerin kopyasını çıkartmak için kullanılır.

Aydınger Kâğıdı Nedir?
24 Kasım 2020 21:21

Genellikle mimarlık öğrencileri tarafından kullanılan aydınger kâğıdı çizimlerin kopyasını çıkartmak için kullanılır. Zor olan çizimleri kolaylıkla kopyalayabilirsiniz. Serigraf baskıda renk ayrımı için de kullanılan bu kağıda ihtiyaç duyduğunuz zaman internet sitelerinden ya da kırtasiyelerden ulaşabilirsiniz. Kaygan yapısı olan bu kağıt saydam yapıdadır bu nedenle kolaylıkla kullanılabilir.

Aydınger Kâğıdı Özellikleri Nelerdir?

Yüzeyi oldukça parlak olan ve açık renkte üretimi yapılan aydınger kâğıdı günümüzde de oldukça fazla kullanılıyor. Yağsız ve yarı şeffaftır. Proje ve haritaların kopyasının yapılması için kullanılan bu kağıt oldukça faydalı bir malzemedir. Yanlış çizim sonucunda özel silgisi ile silerek temizleyebilirsiniz.

Aydınger Kağıdı Fiyatları

Mimarlık öğrencilerinin daha fazla ihtiyaç duyduğu ve her zaman yanlarında bulunması gereken malzemelerden olan aydınger kağıdı fiyatları oldukça uygundur. Kağıdın boyutuna göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. Siyah, turuncu, beyaz renklerde üretilen bu kağıtlara en ucuz fiyatlarda sahip olabilirsiniz. En kaliteli ürünlere sahip olmak ve çizimleri kopyalamak için kullanacağınız bu kağıda https://www.guvensanat.com/aydinger-kagidi link adresinden ulaşabilirsiniz. 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.