9 Ekim 2026, 21:14:48
Dolar 49,3426
Euro 55,2473
Altın 6.637,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 21°C
Açık
Sinop
21°C
Açık
Cts 21°C
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Başkan Çerçioğlu Aydın’ın Dört Bir Yanında Yol Yapım ve Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Çerçioğlu Aydın’ın Dört Bir Yanında Yol Yapım ve Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor
9 Ekim 2026 19:49

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Aydın’ın tüm ilçelerinde, onlarca farklı noktada Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çalışmalarıyla hayata geçirilen yatırımlarla kentin ulaşım altyapısı güçleniyor.

Çalışmalar güncel olarak; Buharkent ilçesinde Feslek ve Gelenbe Mahallelerinde, Bozdoğan ilçesinde Yazıkent Caddesi’nde ve Yeniköy Mahallesi’nde, Germencik ilçesinde muhtelif noktalarda, Nazilli ilçesinde tır ve kamyon parkında, Hasköy, Yaylapınar, Yalınkuyu ve Ovacık Mahallelerinde, Efeler ilçesinde A1 kanal yolunda, Kemer Mezarlığı’nda, Kızılçay ve Elizdere güzergahlarında köprü yapım işlerinde, Atatürk, Yaşar Kemal, Batı Çevre, Kızılçay, Sabahattin Ali, Mimar Sinan, Turgut Özal, Şair Ömer, Efekent, Zeytindalı ve Doğu Gazi Bulvarlarında, Konuklu ve Kuyulu Mahallelerinde, Çine ilçesinde Topçam, Yörükler, Kirazderesi, Bedirler ve Ünlüce Mahallelerinde, Didim ilçesinde Yeşilkent ve Hacı Bektaşi Veli Caddelerinde, Karacasu ilçesinde Aşağıgörle Mahallesi’nde, Söke ilçesinde Aydın Caddesi’nde, Bayırdamı, Arslanyaylası ve Köprüalan Mahallelerinde, Kuşadası ilçesinde Yaylaköy ve Soğucak Mahallelerinde, Kuyucak ilçesinde Ovacık ve Taşoluk Mahallelerinde, İncirliova ilçesinde Karabağlar, İkizdere ve Cılımbız Mahallelerinde, Sultanhisar ilçesinde Malgaçmustafa, Malgaçemir ve Eskihisar Mahallelerinde, Köşk ilçesinde Cumayanı Mahallesi’nde, Yenipazar ilçesinde Çarşı Mahallesi’nde, Nazilli ile Bozdoğan ilçeleri Beğerli ile Yazıkent Mahalleleri arasında bulunan yolda eş zamanlı olarak yürütülüyor. Bölgelerde yol yüzeyleri yenilenirken, trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik uygulamalar da gerçekleştiriliyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kent genelinde çalışmaların devam edeceğini belirterek, “17 ilçemizin tamamında ulaşım yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı kentimizin dört bir yanında eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor, hemşehrilerimizi hizmetlerimizle buluşturuyoruz. Yatırım ve projelerimize devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.