5 Mart 2026, 13:10:25
Dolar 43,9842
Euro 51,1950
Altın 7.307,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Açık
Sinop
11°C
Açık
Sal 11°C
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C

Bakan Kacır’dan Büyükşehir Belediyesi’ne Resmi Ziyaret

Bakan Kacır, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek önemli projeler ve işbirlikleri hakkında bilgi aldı.

Bakan Kacır’dan Büyükşehir Belediyesi’ne Resmi Ziyaret
5 Mart 2026 10:30

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Kocaeli’de gerçekleştirdiği bir günlük çalışma programı kapsamında önemli ziyaretlerde bulundu. İl genelindeki projeler ve iş birliği süreçlerine dair detaylı bilgilendirmeler aldı.

Resmi Ziyaretler ve Proje İmzaları

Gününe Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek başlayan Bakan Kaçır, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı aracılığıyla desteklenecek altı projenin imza törenine katıldı. Bu tören, bölgedeki sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmeleri destekleme hedefiyle gerçekleştirildi.

İmza töreninin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na geçen Bakan Kaçır, burada il yönetimi ve belediye başkanlarıyla bir araya gelerek mevcut gündem hakkında değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan, yeni göreve başlayan yöneticilere başarı dileklerini iletti.

Büyükşehir Belediyesi Ziyareti ve Öğrencilerle İftarda Bir Araya Gelme

Bakan Mehmet Fatih Kaçır, sonraki programında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile makamında bir araya geldi. Bu görüşmede, Kocaeli’de yürütülen projeler hakkında kapsamlı bilgi alışverişi yapıldı ve iş birliği konuları ele alındı.

Ayrıca Bakan Kaçır, Kocaeli Üniversitesi’nde ÜNİAK’ın düzenlediği iftar etkinliğine katıldı. Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve AK Parti Gençlik Kolları yetkililerinin de bulunduğu programda, öğrencilerle birlikte iftar gerçekleştirildi. Bakan, Organize Sanayi Bölgeleri başkanlarıyla yaptığı son toplantıların ardından Kocaeli’den ayrıldı.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.