Başkan Çerçioğlu Her Gün Binlerce Vatandaşı İftar Sofralarında Bir Araya Getiriyor
Başkan Çerçioğlu, iftar sofralarında binlerce vatandaşı her gün bir araya getirerek dayanışma ve paylaşımı güçlendiriyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı vesilesiyle düzenlediği iftar sofralarını bu yıl da kesintisiz bir şekilde devam ettiriyor. Belediye, Ramazan’ın dayanışma ve paylaşma ruhunu Aydın ilinin farklı bölgelerine taşıyarak vatandaşların bir araya gelmesini sağlıyor.
İftar Sofraları İlçe İlçe Kuruluyor
Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen gönül sofralarında, her gün binlerce vatandaş farklı yaş gruplarından bir araya gelerek iftarlarını açıyor. Bu kapsamda; Efeler ilçesinde Atatürk Kent Meydanı ve Zafer Mahallesi, İncirliova ilçesinde Cumhuriyet Meydanı, Bozdoğan ilçesinde Haydere Mahallesi, Köşk ilçesinde Ovaköy Mahallesi, Yenipazar ilçesinde Hacıköseler Mahallesi ile Nazilli ilçesinde Hisarcık Mahallesi gibi birçok noktada iftar organizasyonları gerçekleştiriliyor.
Birlik ve Beraberlik Mesajı
Mahallelerinde kurulan iftar sofralarında bir araya gelen vatandaşlar, Ramazan ayının birleştirici etkisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu uygulamanın devamından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletiyorlar.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan boyunca düzenlediği iftar sofraları ile birlik ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlamaya devam edecektir.
Kaynak: BYZHA