16 Nisan 2026, 20:26:29
Dolar 44,7636
Euro 52,8283
Altın 6.914,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Açık
Sinop
12°C
Açık
Per 13°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 14°C

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri Geleneksel Coşkuyla Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri, geleneksel coşkuyla devam ediyor. Kültürel ve sosyal faaliyetlerle dolu eşsiz anlar sizi bekliyor.

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri Geleneksel Coşkuyla Devam Ediyor
2 Mart 2026 15:30

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, hafta sonu Şanlıurfalılar ve Elazığlılar kültür geceleri gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği’nin önemli temsilcileri Mahmut Tuncer, Güler Işık ve Emrah Güllü, sahnede sergiledikleri performanslarla etkinliklere renk kattı.

Şanlıurfalılar Gecesi: Kültürel Zenginlik ve Sanatçı Performansları

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde cumartesi akşamı düzenlenen Şanlıurfalılar Gecesi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Akkoyun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile Antalya Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Uymaz yer aldı. Cam Piramit alanında başlayan programda ilk olarak Şanlıurfa’dan gelen sıra gecesi ekibi uzun havalar ve türkülerle katılımcılara eşlik etti. Daha sonra sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Mahmut Tuncer, sevilen eserlerini seslendirdi; ardından Güler Işık de duygusal türkülerle dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Etkinlik alanında Başkan Vekili Akkoyun, sanatçılara teşekkür plaketleri ve çiçekler sundu.

Elazığlılar Gecesi ve Katılımcıların Memnuniyeti

Pazar günü düzenlenen Elazığlılar Gecesi programında ise Emrah Güllü sahneye çıkarak türkülerini seslendirdi ve etkinliğe renk kattı. Programa katılan vatandaşlar, hoş vakit geçirerek memleket hasretlerini müzik eşliğinde giderdi. Katılımcılar Ramazan süresince gerçekleştirilen etkinliklerin kendilerine sunduğu sosyal ve kültürel deneyimlerden memnuniyetlerini ifade etti. Programa katılanlar ulaşım kolaylığı ve etkinliklerin kapsamından ötürü Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.