Başkan Dutlulu’dan Ortak Hareket Çağrısı
Başkan Dutlulu’dan birlik ve dayanışma çağrısı; ortak hareketle güçlü yarınlara birlikte yürüyelim.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, MANSİAD tarafından organize edilen iftar toplantısında iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek şehrin gelişimi için ortak hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Dutlulu, Manisa’nın tarım, sanayi, ticaret ve turizm alanlarında üst sıralara taşınmasının öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti.
İftar Programında İş Dünyasıyla Buluşma
MANSİAD tarafından düzenlenen iftar programına çok sayıda önemli isim katıldı. Manisa Milletvekilleri Selma Aliye Kavaf ve Tamer Akkal, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste ve Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Kıvırcık toplantıda hazır bulundu. Programda MANSİAD Başkanı Abdullah Bilir, derneğin yürüttüğü faaliyet ve projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Şehir Kalkınması İçin Ortak Hareket Vurgusu
Başkan Dutlulu, Manisa’da farklı belediye başkanlarının görev yaptığına dikkat çekerek, şehrin kalkınması için herkesin birlikte çalışmasının gerekliliğini dile getirdi. Belediye olarak iş dünyasının daha iyi koşullarda çalışması için destek sağlamaya hazır olduklarını ifade etti. Dutlulu, “Manisa’nın faydasına olan her konuda kurumlar ve siyasiler olarak birlikte hareket etmeliyiz” sözleriyle iş birliğinin önemine işaret etti.
Programda ayrıca MUOSB Başkanı Osman Kıvırcık, Belediye Başkanları Balaban ve Şimşek ile Milletvekilleri Kavaf ve Akkal söz alarak Ramazan Ayı’nın birlik ve dayanışma anlamına vurgu yaptı.
Kaynak: BYZHA