Saadet Partisi’nin Erfelek Esnaf Teşkilatlarına Yaptığı Anlamlı Ziyaret

Saadet Partisi’nin Erfelek esnaf teşkilatlarına gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretin detayları ve öne çıkan mesajlar yazımızda.

Saadet Partisi’nin Erfelek Esnaf Teşkilatlarına Yaptığı Anlamlı Ziyaret
18 Temmuz 2025 21:24

Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, il başkan yardımcıları Hakan Çakır ve Nurettin Yazıcı ile birlikte Erfelek ilçesinde esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Heyet, Erfelek Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Yalçın ve Erfelek Esnaf Odası Başkanı Nihat Çetinkaya’yı ziyaret ederek, ilçedeki esnafın karşılaştığı ekonomik sorunlar, krediye erişim ve destek mekanizmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşmelerde esnafın yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri ele alındı. Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkür edilirken, Saadet Partisi’nin Genel Başkan Mahmut Arıkan liderliğinde çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.