Eşcinsel İlişki Teklif Eden Adam Bıçaklandı
Eşcinsel ilişki teklifinde bulunan 31 yaşındaki adam, 19 ve 20 yaşlarındaki iki kişi tarafından bıçaklandı.

Eşcinsel ilişki teklifinde bulunan şişli escort 31 yaşındaki adam, 19 ve 20 yaşlarındaki iki kişi tarafından bıçaklandı. Olay ‘nın Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alaaddin Bulvarında saat 04.30 sıralarında kafe işletmecisi M.C.G ve S.Y ile karşılaşan E.B, iki gence eşcinsel ilişkiye girme teklifinde bulundu. Bu teklif üzerine iki genç teklifte bulunan adamı bacağından bıçaklayarak yaraladı. Kanlar içinde yerde yatan E.B. zar zor kaçmayı başararak yoldan geçen sürücülerden yardım istedi.
PSİKOLOJİM BOZUK
Olayın ardından ambulans bekleyen E.B. olayı polislere anlattı. Polise psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyen E.B. “112 gelinceye kadar benim ölme ihtimalim yüksek. Psikolojim şu an çok bozuk” dedi. Olay yerine sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından yaralı adam Konya Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan adamın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
BIÇAKLAYANLAR ALKOLLÜ ÇIKTI
E.B.’nin hastaneye kaldırılmasının ardından polis şüphelilerin ifadesini aldı. Şüpheliler polise verdiği ifadede “Yanımıza gelip ilişkiye girmeyi tekli etti. Biz de bıçakladık” dedikleri ifade edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden M.C.G.’nin 1.77 promil, S.Y.’nin ise 1.26 promil alkollü olduğu tespit edildi. Soruşturma sürdürülüyor.
