Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

DKY İnşaat’tan Kentsel Dönüşüme Yapılan Yatırım

DKY İnşaat günümüzde sektöre hareket katan kentsel dönüşüm projeleri sayesinde İstanbul’a yenilik katıyor.

DKY İnşaat’tan Kentsel Dönüşüme Yapılan Yatırım
2 Temmuz 2022 18:04

DKY İnşaat günümüzde sektöre hareket katan kentsel dönüşüm projeleri sayesinde İstanbul’a yenilik katıyor. Özellikle kentsel dönüşüm projelerinin yoğunlaştığı bölgelerde eski evlerinde fiyatları artış gösterebilmektedir. Böylece ev sahipleri bu değer artışını kullanmış ve aynı zamanda değerlendirme ve yenileme projelerine katılmayı da tercih edebilmektedir.

Kentsel dönüşüm projelerinde her türlü projenin hayata geçirilmesi aşamasında önemli bir firma olan DKY İnşaat, insanların beklentilerini karşılaması aşamasında ise tamamen yenilikçi bir bakış açısıyla ön plana çıkıyor ve sizlerde yatırımlarınızda tercih ettiğiniz bu alanlar için en iyi yatırımları DKY İnşaat ile elde edebilirsiniz.

Kentsel Dönüşümün Günümüzdeki Önemi

Kentsel dönüşüm dünya çapında oldukça önemli ve son dönemde de Türkiye’deki neredeyse herkesin yakından ilgilendiği bir konudur. Kentsel dönüşümün amacı ise başta deprem olmak üzere heyelan, sel, kaya düşmesi gibi afet riski altında yer alan binaların ömürlerini tamamlayan ve eski, hasarlı binaların tasfiyesi yerine daha güvenli ve sağlıklı standartlara uygun yaşam alanlarının oluşturulması ve olası afetlerde can ve mal kayıplarının önlenmesidir. Bu nedenle DKY İnşaat tüm projelerinde kentsel dönüşümü göz önüne alarak yapmaktadır.

Ülkemiz çapında oldukça başarılı hizmetleri bulunan DKY İnşaat, yaşam alanlarının daha konforlu hale getirilmesini mümkün hale getirerek daha nitelikli yaşam alanlarını sağlıyor ve bununla birlikte büyük şehirlerde meydana gelen çarpık kentleşmenin sonucunda kötü yapı stoku üzerinde daha şık, daha rahat ve daha konforlu yapıları sağlıyor.

DKY İnşaat’ın İstanbul’da Başarılı Kentsel Dönüşüm Projeleri

DKY İnşaat, modern ve işlevsel tasarımlarıyla ön planda tutmayı amaçlayarak bu doğrultuda ev sahiplerine tam donanımlı olarak dairelerini sunarak bu kapsamda büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Her zaman inşaat projelerinde bir tık ötesini planlayan DKY inşaat, İstanbul’da müşterilerinin can ve mal güvenliğini her şeyden öne tutmuştur ve ayrıcalıklarla dolu olan projelerle günümüzün en iyi özelliklerine sahip olan konut ve diğer projelerde tamamen yenilikçi ve modern çalışma prensibini bir araya getirmeyi başarmıştır.

DYK İnşaat Kentsel Dönüşüm Projeleri Nelerdir?

DKY İnşaat kentsel dönüşüm projeleri arasında hem yerli hem de yabancıların odak noktası olan sahil projesinden, ON Kağıthane projesine ve Kartal Projesinden Cadde projesine kadar tüm projelerde kentsel dönüşümü hedeflemiştir ve bu doğrultuda en iyi özelliklere sahip projelerde konfor, şıklık kriterleri göz önüne alınarak planlanmıştır. İnşaat projelerinde her zaman lüksü ve can güvenliği göz önüne alan DKY İnşaat sayesinde konutlarınız konusunda destek alabilir ve yaşam alanlarınıza kavuşabilirsiniz.

İstanbul’da prestijli konutlar inşa eden DKY İnşaat, doğruluk, dürüstlük ve istikrar politikasını gözeterek yaptığı çalışmalarla sektöre değer katıyor. İnşaat alanında yapığı yaklaşımlarla kendini geliştiren ve köklü deneyimlerle güvenden ödün vermeden müşterilerin beklentilerine cevap veren DKY İnşaat projelerine göz atabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.