Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Didim Beach Resort Hangi Özellikleri ile Öne Çıkar?

Küçük ve sevimli bir tatil beldesi arıyorsanız sizin için en uygun yerin Didim olduğunu ifade edebiliriz.

Didim Beach Resort Hangi Özellikleri ile Öne Çıkar?
24 Kasım 2022 13:06

Küçük ve sevimli bir tatil beldesi arıyorsanız sizin için en uygun yerin Didim olduğunu ifade edebiliriz. Aydın sınırları içerisinde yer alan Didim; eşsiz güzellikteki koyları, tarihi ve doğal güzellikleri, harika iklimi ve daha birçok özelliği ile dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra, Didim otelleri de ayrı bir övgüyü hak ediyor. Antalya ve Muğla’daki diğer otellere kıyasla daha uygun fiyatlı olan Didim otellerine gitmeden evvel erken rezervasyon yaptırmalısınız. Çok fazla talep gören Didim otellerinden birisi de Didim Beach Resort!

Didim Beach Resort Neden Tercih Edilmelidir?

Çamlık Mahallesi’nde yer alan bu otel; Altınkum merkezine 3,8 km uzaklıktadır. Hem şehir merkezine hem de havalimanına yakın bir oteldir. Bu sayede, otelden çıkıp Didim’in ve Aydın’ın diğer bölgelerinin güzelliklerini gezmek mümkün hale gelebilir. Didim Beach Resort; her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Bir başka deyişle, otelde açık büfe kahvaltı yapmak, a la carte restoranda akşam yemeği yemek, atıştırmalık ve otelin belirlemiş olduğu alkollü ve alkolsüz içecekleri ücretsiz olarak tüketmek mümkündür.

Didim Beach Resort; oda seçenekleri ile de ayrı bir övgüyü hak eder. Bünyesinde herkesin ihtiyaçlarına ve bütçesine hitap edecek türden oteller barındırır. Kara manzaralı standart oda, peyzaj manzaralı standart oda, kara manzaralı aile odası gibi seçenekler yer alır. Ayrıca, odaların tek veya çift kişilik olması da söz konusudur. Didim Beach Resort; zannedildiği gibi çok büyük bir otel değildir. Bünyesinde sınırlı sayıda oda vardır. Bu yüzden, söz konusu odalar için erken rezervasyon yaptırılması şart haline gelir.

Otelde müşteri memnuniyetini sağlamak adına gerekli olan her detay düşünülmüştür. Açık havuz, buhar odası, sauna, su kaydırağı ve voleybol sahası; otel müşterilerinin ücretsiz olarak yararlanabileceği imkanlar arasındadır. Bunun yanı sıra, ücretli hizmetler de verilir. Kuaför salonu, SPA hizmetleri, jetski ve masaj ücretli olarak sunulur. Otel; Milas Havalimanı’na 37 km uzaklıktadır. Aydın’a havayolu ile gelenler otele de sorunsuz bir şekilde ulaşabilirler.

Oteli Ayrıcalıklı Kılan Detaylar Nelerdir?

Didim Beach Resort; Aydın’da tatil yapmayı düşünenler için en uygun adrestir. Didim Marina ve Crocodile Dalış Merkezi’ne son derece yakındır. Bunun yanı sıra, Didyma ve Apollon Tapınağı gibi mutlaka görülmesi gereken yerlere yakın oluşu da ciddi bir avantajdır. Altınkum Beach, Gündoğan Plajı, Gölköy Plajı, Magi Plajı ve Küçükbük Sahil’e de yakındır. Bu sayede, otel müşterilerinin otelden çıkıp plaj keyfi yaşamaları mümkün olur. Bir başka deyişle, deniz, kum ve güneş üçlüsünü olabilecek en iyi şekilde vaat eder.

Didim Beach Resort; buhar odası, sauna, Türk hamamı, SPA hizmetleri gibi seçenekleri ile iyi bir termal otelden en ufak bir farkının olmadığını gösterir. Didim Beach Resort fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.