Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Zidane’dan Art Arda 16. Galibiyet! James Ne Yaptın Sen

Cristiano ve Gareth’den yoksun bir şekilde deplasmanda Espanyol’a konuk olan ekip Real Madrid’den 2-0’lık net bir galibiyet geldi.

Zidane’dan Art Arda 16. Galibiyet! James Ne Yaptın Sen
19 Eylül 2016 14:14

İspanya Ligi’nde 4. hafta müsabakalarında ligin en güçlü takımlarından biri olan Real Madrid, Portekizli dünya yıldızı futbolcusu Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale’den yoksun bir şekilde çıkmış olduğu deplasman müsabakasında Espanyol ekibini mağlup etmeyi başardı. Öte yandan Spor Toto Süper Lig ekibi ve Avrupa’da bizi temsil eden Osmanlıspor’un rakibi olacak olan Villarreal’de kendi sahasında Real Sociedad’ı 2-1 yenme başarısını gösterdi.

Ağır bir sakatlıkları bulunmayan fakat İspanya liginin 4. hafta mücadelesinde Espanyol’a karşı kadroda yer almayan süper yıldız Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale’den yoksun olarak deplasmanda sahaya çıkan Real Madrid, üç puanı alma başarısını gösterdi.

James’ten Zidane’ye mesaj!

Real Madrid ekibi deplasmanda oynadığı harika futbolla taraftarlarını sevindirmeyi başarırken, Fransız teknik direktör Zinedine Zidane ile yaşadığı sorunlar ile spor gündemini meşgul eden Kolombiyalı 10 numara futbolcusu James Rodriguez’de attığı şık gol ile bu harika doksan dakikaya damga vuran futbolcu oldu.

Liderliğini korumayı başardı!

Espanyol karşısında 2-0 gibi net bir skor almayı başaran Real Madrid’in diğer golünü ise maçta dakikalar 71’i gösterdiği esnada yıldız forvet oyuncusu Karim Benzama’dan geldi. Toplam puanını 12 yapmayı başaran ekip Real Madrid, lider olarak yoluna devam etti.

Zidane’den efsane istatistik!

Diğer yandan ise Real Madrid teknik direktörü Zinedi Zidane için de dün ayrı bir anlam kazandı. Çünkü geçtiğimiz sezon itibariyle hiç yenilgi almadan seri olarak 16. galibiyetini alma başarısını gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.