Dolar 32,5552
Euro 34,8713
Altın 2.429,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Zevk İçin Falçata İle Adam Öldürdü ! Bornova Haber!

İzmir iline bağlı Bornova ilçesinde 11 Şubat 2016 tarihinde akşam sularında büyük bir alışveriş merkezine yakın olan boş su kanalında bir ceset bulunduğu belirtilmişti.Konu ile ilgili emniyet, ölen şahsın ortalama 10 senedir İzmir Bornova Belediyesi’nde bulunan ve taşeron bir temizlik işçisi olarak görev yaptığı belirtilen 49 yaşındaki Kenan Gümüş isimli vatandaş olduğunu ifade edildi. Hayatını kaybeden kişinin aynı zamanda evli ve 2 çocuğunun olduğu belirtilirken, Gümüş’ün bedenin çeşitli yerlerinde falçata ile kesiklerin bulunduğu ve o şekilde öldürüldüğü belirtildi.

Zevk İçin Falçata İle Adam Öldürdü ! Bornova Haber!
29 Şubat 2016 12:32

İzmir iline bağlı Bornova ilçesinde 11 Şubat 2016 tarihinde akşam sularında büyük bir alışveriş merkezine yakın olan boş su kanalında bir ceset bulunduğu belirtilmişti.Konu ile ilgili emniyet, ölen şahsın ortalama 10 senedir İzmir Bornova Belediyesi’nde bulunan ve taşeron bir temizlik işçisi olarak görev yaptığı belirtilen 49 yaşındaki Kenan Gümüş isimli vatandaş olduğunu ifade edildi. Hayatını kaybeden kişinin aynı zamanda evli ve 2 çocuğunun olduğu belirtilirken, Gümüş’ün bedenin çeşitli yerlerinde falçata ile kesiklerin bulunduğu ve o şekilde öldürüldüğü belirtildi.

FALÇATALI KATİL ALARMI
Habertürk’ten Neşet Dişkaya’nın haberine göre; Olayla ilgili araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, falçatalı katili bulmak için araştırma başlattı. Öldürülen Kenan Gümüş’ün hayatı mercek altına alındı. Gümüş’ün öldürüldüğü yere nasıl geldiğini tespit etmek için yaklaşık 3 kilometrekarelik alanda 200 kamera görüntüsü incelendi ve 100 kişinin ifadesine başvuruldu. Gümüş’ün cinayetten birkaç saat önce bindiği belediye otobüsündeki görüntülerine de ulaşıldı. Ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen korku yaratan falçatalı katil bulunamadı. Cinayeti aydınlatmak için kurulan özel ekip, katil zanlısının çevrede yaşayan evsizlerden biri olabileceğini düşündü. Bunun üzerine olay yerine yakın olan İzmir Şehirlerarası Terminal çevresindeki evsizler incelemeye alındı. İncelemeler sonucu hareketlerinden şüphelenilen 44 yaşındaki Mustafa Ç. gözaltına alındı.
“ZEVK OLSUN DİYE FALÇATA İLE KESTİM”
Giysi bağış kutusundan aldığı elbiseleri yakmak isterken kendisine engel olan Kenan Gümüş’ü öldürdüğünü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine anlatan Mustafa Ç.’nin ifadesi kan dondurdu. Zanlının ifadesinde “Kenan Gümüş’ü önce su kanalının içine yatırdım. Montumun cebindeki falçatayı çıkardım. Önce ellerini yukarıdan aşağıya doğru 3-4 kez kestim. Sağ ve sol yanaklarını kestim. Kafasını da yukarıdan aşağıya doğru kestim. Bu sırada Kenan Gümüş bağırıyordu. Kulaklarını zafer işareti olsun diye kestim. Kalçasını da zevk olsun diye 2-3 kez kestim. Daha sonra yumruk ile başına vurdum” dediği öğrenildi.
YANINDA ATEŞ YAKTIM ÜZERİMİ KURUTTUM
Kenan Gümüş hareketsiz kaldıktan sonra üzerinden kalktığını belirten Mustafa Ç., “Daha sonra yan tarafında yaktığım ateş ile üzerimi kuruttum. Cebimdeki falçatayı da ateşe attım ve uzaklaştım” dedi. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Mustafa Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.