Dolar 32,6237
Euro 34,7525
Altın 2.502,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Yıldız,”Ben Bu Evin Kızıyım!..”

Sinop Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adayı olan Ayşe Serpil Yıldız, hakkında çıkan söylentilere cevap vererek,”Ben bu evin kızıyım!..” dedi.

Yıldız,”Ben Bu Evin Kızıyım!..”
2 Kasım 2013 17:20

Sinop Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adayı olan Ayşe Serpil Yıldız, hakkında çıkan söylentilere cevap vererek,”Ben bu evin kızıyım!..” dedi.

Yıldız; yaptığı basın toplantısında kendisinin Sinop’lu olduğunu, Sinop turizmine hizmet etmek amacıyla modern bir otel ve turistik tesis yapabilmek için 2009 yılından itibaren girişimde bulunduğunu ve halen bu konuda çeşitli resmi prosedürleri yerine getirmek için çalıştığını söyledi.

Bu konuda hakkında bazı asılsız söylentiler çıktığını ve bunun da kendisini üzdüğünü belirten Ayşe Serpil Yıldız, yapmak istediği otel ve turistik tesis için daha önce almış olduğu yerlerin tapularını ve tesis ile ilgili projeleri de basın mensuplarına göstererek,“Böyle bir şey yok, bu bir yalancı” diyenlere de bunların gerçek olduğunu her zaman için ispatlamaya hazır olduğunu belirtti.

Bir Sinop’lu olarak memleketine siyasi yönden de hizmet etmek istediğini belirten Ayşe Serpil Yıldız,”Ben Sinop’luyum. Ben bu evin kızıyım ve aynı zamanda Anneyim. Bu ev benim de evim” diyerek, burada yaşamaktan huzur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

Yıllar önce, Dikmen İlçesi güreş ağalığını da İlçeye katkı sağlamak amacıyla o dönem bir daire parası ödeyerek aldığını ve halen Hanımağa lakabının sürdüğünü belirten Ayşe Serpil Yıldız, Ak Parti Genel Merkezi uygun görürse Sinop Belediye Başkanlığı için aday olacağını ve Sinop’lu hemşehrilerinin de uygun görmesi halinde Sinop’a Belediye Başkanı olmak istediğini açıkladı.

Sinop’un problemlerini çok iyi bildiğini ve iktidarın gücü ile bu sorunları çözmek istediğini söyleyen Yıldız, basın mensuplarından, kendisinin bu iyi niyetli duygularını Sinop’lulara anlatmalarını istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.