Dolar 32,6237
Euro 34,7525
Altın 2.502,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Yeter 11. Bölümünde Neler Olacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Yeter dizisi bu akşam 11. Bölümü ile ekranlara gelecek. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

Yeter 11. Bölümünde Neler Olacak?
10 Mart 2016 17:53

10. bölümünün yayınlanması ile birlikte konunun iyice oturduğu Yeter dizisinde, olaylar günden güne çıkmaza giriyor. Yayınlanan 10 bölümü ile geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, bu akşam 11. Yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Bölümün ana konusu Kaan’ın yapacağı özel plan olurken, bu plan pek çok kişinin canının acıtacak.

Aylin Çok Üzgün

Yaşanan olay sonrasında Aylin eve dinlenmeye giderken, evde de kötü olaylar peşini bırakmaz. Evde sürpriz bir kişi karşısına çıkarken, Aylin’in itirafı da herkes tarafından duyulur. Tüm mahalle Aylin’in Duru’yu kaçırdığını konuşurken, herkes bu olayı sindirmeye çalışır.

İlişkilerin ve gizli geçmişlerin kişilerle yüzleştiği Yeter dizisinde Yekta, Duru, İdil zorlu ilişkiler yaşarken,  dizinin fragmanı dahi izlenme rekorları kırdı. Yeter dizisinin 11. Bölümü için yayınlanan fragman sonrasında dizinin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilirken, Yeter dizisi ile ilgili her şey bu akşam netlik kazanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.