Dolar 32,5093
Euro 34,9403
Altın 2.433,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Yeni Sezon Gömlek Modelleri Göz Kamaştırıyor

Gömlekler hem spor olarak hem de klasik olarak birden fazla çeşitleri vardır. her mevsimde farklı farklı gömlek modelleri ön plana çıkmaktadır.

Yeni Sezon Gömlek Modelleri Göz Kamaştırıyor
29 Kasım 2018 15:27

Kadınlarında en fazla tercih ettiği kıyafet ürünlerinin arasında istisnasız gömlekler de vardır. Gömlekler hem spor olarak hem de klasik olarak birden fazla çeşitleri vardır. her mevsimde farklı farklı gömlek modelleri ön plana çıkmaktadır. Spor bir giyim tarzınız var ise ekose tarzı gömlekler tam olarak spor tarzını yansıtan bir üründür. Ön tarafı V yaka gelen kısa kollu ve belden bağlama detaylı olan gömlekler sıklıkla tercih edilir. Etek ve elbise uyumu olduğundan dolayı görünüm olarak da zarif durmanızı sağlar. Kolları büzgü detayları üst tarafı bol olan gömlekler dar paça pantolonlar ile uyumu yakalamaktadır. Klasik kıyafetler ile rahat bir kombin oluşturabilirsiniz. Gömlek modelleri arasında hafta sonu kot pantolonların üzerine giyebileceğiniz yan tarafında şerit detayı olan ve tamamen bol tarzı olan bir gömleği kombin yaparak farklı renk seçenekleri ile kullanabilirsiniz.

Her Tarza Uyumlu  Gömlek Modellerini Buradan Bulabilirsiniz

Herkesin farklı tarzı ve beğenisi vardır. Bu yüzden birçok farklı çeşit, renk, desen ve modellerini kolaylıkla https://www.dilvin.com.tr/kadin-gomlek-modelleri üzerinden tarzınıza en uyumlu olanı gömlek modelleri içerisinden bularak satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.