Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

“Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde “gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakalım” sloganıyla başlatılan proje kapsamında Türkiye’nin ilk Yeni Doğan Ormanı Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde tamamlandı.

“Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi
Aslan Özdemir
16 Haziran 2017 10:52

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde “gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakalım” sloganıyla başlatılan proje kapsamında Türkiye’nin ilk Yeni Doğan Ormanı Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde tamamlandı.

Hayrettin Kaya

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi ve Sinop Orman İşletme Genel Müdürlüğünün ortak çalışmalarıyla başlatılan “her yeni doğan bebeğe bir fidan” projesi kapsamında yapılan yenidoğan ormanının açılışına Sinop Orman İşletme Müdürü Hakan Doğan, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Usanmaz, Başhekim Yardımcısı İrfan Kenan, Hastane Müdürü Ahmet Genç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serpil Çilingiroğlu, Orman İşletme Müdürlüğünden Yiğit Aydın ve hastane çalışanları ile birlikte yenidoğan ormanının tamamlanmasında emeği geçenler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından proje hakkında Sinop Orman İşletme Müdürü Hakan Orhan şu sözlere yer verdi; bu proje Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakalım sloganıyla ülke genelinde başlatıldı. Bu kapsamda bazı iller de bu projeyi başlattı fakat ilk yenidoğan ormanı Sinop’ta tamamlandı. Sinop Atatürk Devlet Hastanesinin bu alanı proje için çok uygun oldu ve başhekim Mustafa beyle istişareler ederek bu alanı değerlendirmiş olduk.

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Usanmaz; Bu projenin hastanemizde gerçekleşmesi bizleri oldukça mutlu etti, proje kapsamında hastanemiz 300 fidanlık bir ormana sahip oldu. Proje aşamasında ve yenidoğan ormanının tamamlanmasında başta Sinop Orman İşletme Müdürü Hakan ORHAN’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim; diye konuştu. Sinop Atatürk Devlet Hastanesi yönetimi tarafından Orman İşletme Müdürü Hakan ORHAN ve Yiğit AYDIN’a teşekkür mahiyetinde plaketler takdim edildi ve açılış kurdelesi kesildi.

Açılış sonrası Sinop Atatürk Devlet Hastanesi yönetimi ve Orman İşletme Müdürü Hakan Orhan doğum yapan anneleri ziyaret ederek annelere ilk fidan sertifikaları verildi.

“Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi “Yeni Doğan Ormanı” Sinop’ta filizlendi

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.