Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Yavuz, kapatılma iddialarını yalanladı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Yeşil Giresun Belediyespor’un Başkanvekili Bülent Yavuz, kapatılma ve ligden çekilme iddialarını yalanlayarak “Herkes kendi işine baksın”’ dedi.

Yavuz, kapatılma iddialarını yalanladı
2 Ağustos 2016 11:32

Akın Çorap firması ile 2015-2016 sezonu için bir senelik olarak yapılan sponsorluk sözleşmelerinin 1 Haziran 2016 tarihi itibari ile sona erdiğini hatırlatan Yavuz, “ Son 2 aydır sürdürdüğümüz yeni sponsorluklar konusundaki çalışmalarımız devam etmektedir. Yeşil Giresun Belediyespor’un bu sene Spor Toto Süper Lige katılmaması gibi bir konu kesinlikle mevzun bahis değildir. Kapatılma devredilme çekilme söylentileri tamamen dedikodudan ibarettir. Bu konular ile ilgilide tek bir görüşme dahi yapılmamıştır ve yapılmayacaktır. O yüzden herkesin kendi işine bakmasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yavuz, transfer konusuna da değinerek “Transfer çalışmalarımız son hızı ile devam etmek ile birlikte bu haftadan itibaren hoca ve oyuncu transferleri konusunda nihayetlendirmeyi planladığımız görüşmelerimiz konusunda ayrıca yönetim kurulumuz tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Transferler için 9 Ağustos’taki Genel Kurulu beklemeyeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.