Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Vali'den Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, yeni yıl kutlama mesajı yayınladı.

Vali'den Yeni Yıl Kutlama Mesajı
30 Aralık 2012 11:32

Acı ve tatlı olayları ile 2012 yılını geride bırakırken yeni umutlarla 2013'e giriyoruz. Ülkemizde olduğu gibi İlimizde de 2012 yılı içerisinde her alanda önemli gelişim ve değişimler yaşandı.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında Ankara'da Tanıtım Günleri, Ulusal Belgesel Film ve 4 Mevsim Fotoğraf Yarışmalarının yanında; düzenlenen spor, yol, afet ve balıkçılık çalıştayları ile Sinop, tarihinde birçok ilki gerçekleştirdi. Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızın yol yatırımları olmak üzere İlimiz büyük yatırımlar aldı. Sinop artık Samsun'a, Ankara'ya ve İstanbul'a daha yakın hale geldi.

Yeni yılda İlimizin her alanda kalkınması, vatandaş odaklı ve güler yüzlü kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması için kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve tüm paydaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi uyum, işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edip vatandaşımızın güvenine layık olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2013'e girerken, yeni yılın ülkemize, Sinoplu hemşerilerime, İlimizde görev yapan tüm kamu personeline ve basın mensuplarına sevdikleri ile beraber sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Dr. Ahmet CENGİZ
Sinop Valisi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.