Dolar 32,5627
Euro 34,8130
Altın 2.418,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Vali Köşger'den Mesaj

Yüce Yaratıcımızın, insanlara rahmet elçisi olarak gönderdiği, insana dair bütün güzellikleri ve tüm ahlaki erdemleri kişiliğinde toplayan Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin, 1442. yıl dönümünü idrak etmenin sevincini, huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vali Köşger'den Mesaj
14 Nisan 2014 10:56

Yüce Yaratıcımızın, insanlara rahmet elçisi olarak gönderdiği, insana dair bütün güzellikleri ve tüm ahlaki erdemleri kişiliğinde toplayan Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin, 1442. yıl dönümünü idrak etmenin sevincini, huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimizin kutlu doğumu, beşeriyetin saadeti açısından, insanlık tarihinin en önemli olayı; bir devrin kapanıp, yeni bir devrin doğuşudur.

 

Bu güzel ve anlamlı haftada Peygamberimizin aktardığı ilahi mesajlara kulak vermeli, O'nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalıyız. Peygamberimizin anlam ve değer yüklü ilahi mesajları günümüzde de insanlık için önemini ve değerini korumakta ve gelecek için ihtiyaç duyulan güveni içinde barındırmaktadır.

 

Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı, vatandaşlarımızın her yıl artan bir heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum Haftası, Sevgili Peygamber efendimize olan sevgimizin pekiştirileceği, bu anlayış ve inançla birbirimize karşı olan kardeşlik duygularının da güç kazanacağı günlerdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Sinop’lu hemşehrilerimin  Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyor, bu haftanın İslam alemine ve tüm  insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.