Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Vali İpek’ten Albay Serten’e veda yemeği

Sinop Valisi Hasan İpek, emekliliğe ayrılan İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Şefaattin Serten onuruna bir veda yemeği düzenledi.

Vali İpek’ten Albay Serten’e veda yemeği
Hayrettin Kaya
27 Temmuz 2017 13:04

Sinop Valisi Hasan İpek, emekliliğe ayrılan İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Şefaattin Serten onuruna bir veda yemeği düzenledi.

Aslan Özdemir

31 Temmuz 2014 tarihinden beri Sinop İl Jandarma Komutanı olarak görev yaparken, İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile kadrosuzluk nedeniyle emekliliğe ayrılan Kd. Alb. Şefaattin Serten onuruna, Sinop Valisi Hasan İpek tarafından Sinop Öğretmenevi’nde bir veda yemeği düzenlendi.

Vali İpek burada yaptığı konuşmada,”Devlet memurlarının yollar mekanı, icraatları da eseridir derler. Bizler Kamu görevlileri olarak bugün burada varsak, yarın bir başka yerde oluruz. Geriye sadece yapılan icraatlar, bırakılan güzel izler ve anılar kalır. İl Jandarma Komutanımız da geride başarılı icraatlar, Sinop’luların gönlünde çok güzel anılar ve izler bırakarak emekliliğe ayrılıyor. Sinop’ta yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederken, bundan sonraki emeklilik yaşantısında aile fertleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” diyerek, teşekkür belgesi ve Sinop’a özgü kotra maketi hediye etti.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül de yaptığı konuşmada, Kd. Alb. Şefaattin Serten’in İl Jandarma Komutanı olarak Sinop’un huzur ve asayişinde büyük katkıları olduğunu belirterek teşekkür etti, hediyesini verdi ve daima Sinop’ta kapısının kendisine açık olduğunu belirterek, bundan sonraki emeklilik yaşantısında mutluluklar diledi.

Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de yaptığı konuşmada, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Şefaattin Serten ile Sinop’un huzur ve güvenliği için uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti ve bundan sonraki emeklilik yaşantısında sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

Emekliliğe ayrılan Kd. Alb. Şefaattin Serten de yaptığı konuşmada çok duygulandığını belirterek, İl Jandarma Komutanı olarak görev yaptığı süre içerisinde Sinop’luların kendisine her zaman yardımcı olduklarını ve sevgi dolu yüreklerini açtıklarını söyleyerek, bütün Sinop’lulara selam, sevgi ve saygılarını sunduğunu dile getirdi.

Haber: Hikmet Kurada / Sinop

Vali İpek’ten Albay Serten’e veda yemeği Vali İpek’ten Albay Serten’e veda yemeği Vali İpek’ten Albay Serten’e veda yemeği

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.