Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Üniversite için Arazi Tahsisi Tamam

Ersoy 'Artık yeni fakülte binalarımız ve sosyal tesislerimiz bu alanda yapılacak'

Üniversite için Arazi Tahsisi Tamam
Aslan Özdemir
16 Ocak 2014 10:26

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY bugün (15 Ocak ) yapmış olduğu bir değerlendirmesinde uzun yıllardır problem olarak duran Sinop Üniversitesi Merkez Kampüsü alanı için yer sıkıntısının köklü bir şekilde çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Ersoy yaptığı açıklamasında Sinop Merkez Kent Ormanı karşısındaki 220 dönümlük alanın Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Sinop Üniversitesine tahsis edildiğini belirtti. ERSOY ve Rektör BİRCAN geçtiğimiz aylar içerisinde de bahse konu alanın tahsisi için İlgili Bakanlık bünyesinde bir dizi girişim ve temaslarda da bulunmuştu.

Hayrettin Kaya

 

ERSOY yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

 

"Değerli Hemşehrilerim,

Uzun yıllardır çözülemeyen Sinop Üniversitemizin Kampüs Alanı sorunu nihayet köklü bir şekilde çözüldü.. Bugün itibariyle Kent Ormanı karşısındaki 220 dönümlük alan Orman ve Su İşleri Bakanlığınca üniversitemize tahsis edildi.. Artık yeni fakülte binalarımız ve sosyal tesislerimiz bu alanda yapılacak.. 2014 yılı içinde bu alana yapılacak üç ayrı bina inşaatıyla büyümemiz ve daha modern, daha gelişmiş Sinop üniversitesi için çalışmalarımız devam edecek.. Hemşehrilerimize ve üniversite camiamıza hayırlı olsun…"

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.