Dolar 32,5883
Euro 34,7375
Altın 2.506,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

UEFA, Beşiktaş’a Parasını Yatırdı

Siyah beyazlı takım Beşiktaş’a UEFA, gruplara direkt olarak katılım bedelini ödedi.

UEFA, Beşiktaş’a Parasını Yatırdı
5 Ekim 2016 11:48

UEFA, Şampiyonlar Ligi turnuvasından 25 milyon EURO gibi büyük bir para bütçesini kazanmayı garantilemiş olan Spor Toto Süper Ligi son şampiyonu Beşiktaş’ın hesabına tam 12.7 milyon Euro’yu yatırarak, Beşiktaş’ın maddi açıdan rahatlamasını sağladı.

Geçen dönem Spor Toto Süper Lig’de harika bir sezon geçirerek sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başaran siyah beyazlı takım Beşiktaş’ta maddi açıdan ilerleme kaydedildiği gözler önünde diyebiliriz. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın hem transfer politikasın da hem de gerçekleştirdiği projelerle bir hayli maddi açıdan rahatlamayı bilen Beşiktaş bu sefer de UEFA Şampiyonlar Ligi’nden kazandığı paranın yarısının hesabına yatırılması ardından maddi açıdan bir hayli iyileşti.

Hafta başında katılım bedeli ödenmiş!

UEFA, Şampiyonlar Ligi turnuvasının gruplarında mücadelesini sürdüren ekiplere, hak etmiş oldukları katılım bedelini hafta başında ödediği öğrenildi.

Geçtiğimiz gün UEFA hesabına yatırdı!

Yayın geliri ve gruplara katılım olarak tamı tamına 25 milyon Euro yani 85,7 milyon Türk Lirası kazanmayı garantilemiş olan siyah beyazlı takım Beşiktaş’ın hesabına geçtiğimiz gün itibariyle 12.7 milyon Euro’nun yatırıldığı öğrenildi.

1 milyon Euro’yu da ödül olarak alacak!

Şampiyonlar Ligi gruplarında iki önemli müsabakaya çıkan siyah beyazlı takım Beşiktaş, ilk olarak Benfica ile berabere kalmış ardından da Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile kendi sahasında berabere kalarak toplam puanını 2’ye yükseltmişti. Siyah beyazlı takım Beşiktaş’ın toplamış olduğu 2 puan karşılığında da 1 milyon Euro para ödülü alacağı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.