Dolar 32,5355
Euro 34,8134
Altın 2.425,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

TÜSİYAD Yönetimi Sinop’ta

Tüsiyad Yönetimi 10 Temmuz 2015 Cuma günü Ayancık’ta Cumhuriyet meydanında 1000 kişilik iftar yemeği organize edecek.

TÜSİYAD Yönetimi Sinop’ta
7 Temmuz 2015 09:48

TÜSİYAD bir basın açıklaması düzenledi.

Çok değerli basın mensubu arkadaşım;

TÜSİYAD Yönetimi Sinop’ta

Bildiğiniz gibi TÜSİYAD kurulduğu günden beri, ilimiz ve bölgemiz için önem arz eden ekonomik, sosyal politikaların oluşturulmasına ön ayak olmak için uğraş vermekte ve bunun yanında iş insanlarının problemlerini de gerekli platformlara taşıyarak çözüme kavuşturulması için katkı vermektedir.

Tüm üyelerimizin kendi sektörlerinde çözüme kavuşması gerektiğini inandığı sorunları bizimle paylaşmaları durumunda bu sorunları direkt Konfederasyon vasıtası ile ilgili yerlere ileterek çözüme kavuşturulması için gereğini yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Katkı vermeye çalıştığımız bir önemli başlık da, çok sevdiğimiz Sinop’un çağdaş, daha yaşanılır bir kent olmasıdır.

Üyelerimiz ile etkinliklerde buluşabilmek ve üyelerimizin beklentilerini öğrenmek, gereğini yerine getirmek çalışmalarımızın temelidir. Umuyorum bundan böyle daha fazla birlikte olabilme fırsatını yakalamış olacağız. Derneğimiz sizlere daha iyi hizmet verebilmek için elimizden geleni yapılacaktır. 

TÜSİYAD sadece örgencilere burs veren, yurt ayarlayan ki bunlar zaten bünyemizde yapılan sosyal yardımlarımız bunun yanında en önemli görevimiz de İstanbul’da iş arayan hemşerilerimize iş imkânı oluşturmak, iş, istihdam, yurt dışı seyahatleri, yurt dışı fuarların takibi, yurt içindeki iş zincirini geliştirmek için çalışmalarını yürütmektedir.

Çağımızın en önemli dijital medyasını en uygun şekilde kullanmak ve tüm üyelerimize bir tuş kadar yakın olabilmek alt yapıyı da oluşturmuştur.

Sinop ili için yatırım yapılması konusunda Kuzka-Kosgeb gibi kalkınma bakanlığına bağlı birimler ile devamlı görüşmeler yapılmakta İlimize ve
ilçelerimize yapılması planlanan yatırımların fizibilitesi çalışmalar arasındadır.

TÜSİYAD doğduğu yerleri unutmamış ve bu topraklara çok şeyler borçlu olduğu bilincindedir.

Bu düşünce ile 9 TEMMUZ 2015 Tarihinde Sinop’ta bir iftar yemeği organize ettik. Amacımız Sinopluları ile bir araya gelmek sıkıntılarımızı paylaşmak ‘’Bir nefes’’almak için mübarek Ramazan-ı şerif de birlikte paylaşmak istedik.

 

Bektaşağa Sinop yıldız park tesislerinde organize ettiğimiz iftar yemeğimize;

AK Parti milletvekili Cengiz Tokmak, CHP Milletvekili Barış Karadeniz Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop belediye başkanı Baki Ergül, Emniyet müdürü Yusuf Biner, Garnizon Komutanı Şeafettin Serten, Cumhuriyet baş savcısı Ozan Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ve meclis üyeleri, Sinop üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Recep Bircan,İl turizm ve Kültür Müdürü Hikmet Tosun,il özel İdare Genel Sekreteri Orhan Alpay,siyasi parti il başkanları,ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar, Stk temsilcileri,Sinop’ta yaşayan İş adamlarının katılacağı iftar yemeği düzenlenecektir.
 

10 Temmuz 2015 Cuma günü Ayancık’ta Cumhuriyet meydanında 1000 kişilik iftar yemeği organize edilecektir.

 

Siz değerli basın mensuplarını aramızda görmek bizlere güç ve onur verecektir.

 

 

 TÜSİYAD Genel Başkanı                                TÜSİYAD Genel Başkan Yardımcısı 

       Mustafa ÖZALP                                                              Adil YILDIZ                                                                                    

İrtibat için: 0533 684 20 42

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.