Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Türkiye Genlik Vakfı; ‘’Darbeye Karşı Bildirimizdir’’

Günlerdir devam eden darbe girişimine karşı tutulan demokrasi nöbeti Sinop’ta bugün öğlen itibariyle de devam etti.

Türkiye Genlik Vakfı; ‘’Darbeye Karşı Bildirimizdir’’
19 Temmuz 2016 18:40

Sinop’ta bugün valilik önünde Türkiye Gençlik Vakfı tarafından darbe girişimine karşı basın açıklaması yapıldı.
Yapılan basın açıklamasında Sinop halkına sunulan bir bildiri yayınlandı.
Yayınlanan bildiride;
‘’Darbeye karşı bildirimizdir.
15 Temmuz 2016 gecesi devletimizin içine sızmış olan hain Feto milisleri milletin vergisi ile alınan savunma silahları ile masum kolluk kuvvetlerimizin ve milletimizin kanını akıtmak suretiyle milletimizin iradesine kastetmiştir. Ancak Necip milletimiz her zaman olduğu gibi mevzubahis hakkın müdafaası olunca tanka, topa, tüfeğe, helikoptere ve uçağa aldırmadan göğsüne zırh gibi serdiği imanıyla canı pahasına bu darbe girişimini bastırmıştır. Şimdi bize düşen aziz şehitlerimizin, gazilerimizin ve başkumandanımızın emanetlerini yere düşürmemektir.
Dosta güç veren zalime ve haine korku salan meydanlardaki itidalli, dik ve imanlı duruşumuzu başkumandanımızdan gelecek 2. Bir emre kadar yılmadan, uyumadan ve yorulmadan devam ettireceğiz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza Allah’tan şifalar diliyoruz. Yerlerin ve göklerin yaratıcısı olan Allah’ın emirlerini kanunsuz, hukuksuz ve zalimce verilen bütün emirlerin üstünde tutan necip milletimize ve kolluk kuvvetlerimize Allah’tan yardım diliyoruz. ‘’ dedi.
Bildiriyi toplu dua yaparak bitiren Türkiye Gençlik Vakfı tüm Sinop halkını demokrasi nöbetine çağırdı.
Kaynak: Hanife Bal

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.