Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Türkeli’ye Engelliler Derneği

Türkeli Tüm Engelliler Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu.

Türkeli’ye Engelliler Derneği
Aslan Özdemir
12 Kasım 2016 11:10

Türkelililer Dernek Başkanı Şuayip Yavuz, uzun zamandır engelliler derneğinin kurulması için çaba sarf ettiklerini dile getirerek şunları söyledi:
“Uzun zamandır derneğin kurulması için uğraşıyorduk. İlçemizdeki engellilerimizin de sorunlarını aktaracağı, haklarını arayacağı bir derneğin kuruluşunu yaptık. Umarım derneğin sürekliliğini sağlayarak, varlığını tüm ilçe halkına hissettirilmeye çalışılır. Senede bir gün de olsa bir etkinlik yaparak engellilerimiz de hatırlanmalı. Bu derneğin Türkeli’de olan dernekleri arasında en önemlisinin olduğunu düşünüyorum. İlçemizde duyarlı vatandaşlarımız da desteklerini her zaman sürdürerek duyarlı olmalarını diliyorum. Derneğimiz kurum ve kuruluşlarımız için de ayrıca önemli. Onlar da artık Türkeli’de bir engelliler derneği olduğunu düşünerek, her türlü sosyal çalışmalarında onlara da yer vereceklerine inanıyorum.
İlk toplantı, önümüzdeki hafta yapılacak. Yeni yönetim kuruluna kuruluş dosyasını teslim edeceğim. En kısa zamanda genel kurula gidilecek, yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlenmiş olacak. Türkeli ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu vesileyle derneğin kurulma aşamasından bu yana desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.
Derneğin Kurucular Kurulu ve Geçici Yönetim Kurulu listesi ise şu şekilde oluştu;
Geçici Başkan Hayriye Filiz, Geçici Başkan Yardımcısı Nesrin Lahor, Geçici Başkan Yardımcısı ve Sayman Ahmet Er, Sekreter Yahya Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Şentürk, Çetin Şimşek, Metin Şimşek, Hayri Gürleyen, Ufuk Demir, İrfan Öztürk, Recep Yüksel, Civan Yalçın, Atakan Arslan, Mustafa Demirkıran, Haşim Özcan, Gülfidan Yaman, Aydın Özdemir, Mutlu Cantürk, Soner Şentürk, Barış Yaldız, Ayşe Özdemir, Recep Kaya, Şuayip Yavuz ve Hasan Gürleyen. Türkeli’nin Sesi

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.