Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Türkeli’de Operasyon!

Türkeli’de jandarma tarafından yapılan operasyonda yaklaşık 11 kilogram kubar esrar ve 120 kök hint keneviri ele geçirildi.

Türkeli’de Operasyon!
Hayrettin Kaya
18 Ekim 2017 13:01

Türkeli’de jandarma tarafından yapılan operasyonda yaklaşık 11 kilogram kubar esrar ve 120 kök hint keneviri ele geçirildi. Operasyonun, Sinop’ta son 10 yılın en kapsamlı operasyonu olduğu belirtiliyor.

Aslan Özdemir

Edinilen bilgiye göre; Sinop İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Türkeli İlçe Jandarma Komutanlığının projeli çalışması sonucu elde edilen istihbarat bilgileri doğrultusunda, ilçeye bağlı bir köyde operasyon için düğmeye basıldı. Köyde ikamet eden bir şahsın ev ve eklentilerinde savcılığın verdiği karar doğrultusunda arama yapan jandarma ekipleri ev ve eklentileri ile evin 200 metre uzağındaki bir arazide toplamda yaklaşık 11 kilogram kubar esrar, esrar yapımında kullanılan 120 kök hint keneviri, ruhsatsız av tüfeği ve bir miktarda mühimmat ele geçirildi. Şahsın arazisinde kenevirleri sulamak için de düzenek kurduğu, esrarların tespit edildi. Operasyonda Jandarma Narkotik Köpek Çevik’te görev aldı. Şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine konuldu. Operasyonda ele geçirilen esrarın, toplam değerinin yaklaşık 200 bin TL olduğu ve son 10 yılda tek seferde ele geçirilen en büyük miktar olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Türkeli'de Operasyon!

Türkeli'de Operasyon! Türkeli'de Operasyon!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.