Dolar 32,5174
Euro 34,9344
Altın 2.435,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Türk Yapımı Wolfteam

-AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki göstererek, “AK Parti’nin siyasi varlığına suikasta kalkışanlar, bugün ucuz kahramanlık yapmasın” dedi.

Türk Yapımı Wolfteam
2 Ağustos 2016 14:55

Türk Yapımı Wolfteam Online MMOFPS Oyunu

 

Gündelik hayatlarımızın içinde her birimiz bir oyunu severiz ve bir oyunun müptelası olmuş durumda o oyunu oynarız. Günümüzde birçok oyun piyasaya sürülüyor ve oyun seven insanlar oyunlar konusunda fakir bir hayat yaşmıyorlar. Elbette ki artık oyunlarımızı bilgisayarlar ile oynuyoruz ve bilgisayar oyunları sokak oyunlarına göre çok daha fazla ilgimizi çekiyor. İlgimizi uzun süredir çeken oyunlardan bir tanesi de wolfteam adlı oyundur. Wolfteam bütün dünya üzerinde milyonlarca insanın oynadığı ülkemizde de hiç de azımsanmayacak kadar büyük bir kitlenin bu oyunu oynadığı bi gerçektir. Wolfteam oyunu fps türü oyunlardan bir tanesidir. Aslı fps olsa bir çevrim içi takım oyunları arasında yer almaktadır. Wolfteam oyununda hem kendiniz için hem de takımınız için oynarsınız bu yüzden bir takım stratejisi belirlemeli ve bazen takımınızı kendinizden önce düşünmelisiniz. Çevrimiçi oyunlar zaman ile oyuncuların sıkıldığı oyunlar oluyorlar bu yüzden yapımcılar bu oyunlar içinde ufak değişiklikler yapıyor ve oyuncularının beğenilerine sunuyorlar. Bu durum bazen oyuncular tarafından hoş karşılanıyor bazen ise hoş karşılanmıyor. Wolfteam adlı oyunda yapılan değişiklikler genellik ile oyuncuları tarafından sevilen değişiklikler oluyor. Sizde eğer ki Türk yapımı wolfteam online MMOFPS Oyunu arıyorsanız sitemiz olan joygame oyun sitesi içinde aradığınız Türk yapımı wolfteam online MMOFPS Oyunu bulabilirsiniz.

 

Siz eğer ki Joygame – Wolfteam oyunu kayıt sayfası arıyorsanız yine sitemiz içinde Joygame – Wolfteam oyunu kayıt sayfası bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.