Dolar 32,5998
Euro 34,8065
Altın 2.490,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Trafik Eğitim Parkı’nda Çalışmalar Devam Ediyor

İlklerin ilçesi Gerze’de 2018 yılı içerisinde hayata geçirilen “Çocuk Trafik Eğitim Parkı” projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Trafik Eğitim Parkı’nda Çalışmalar Devam Ediyor
7 Ağustos 2018 11:15

İlklerin ilçesi Gerze’de 2018 yılı içerisinde hayata geçirilen “Çocuk Trafik Eğitim Parkı” projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sinop genelinde ilk olarak Gerze’de projelendirilen ve 5 Nisan 2018 tarihinde ilk kazması vurulan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda günümüz itibariyle istinat duvarı çalışmalarına başlandı.Cumhuriyet Mahallesi’nde arazi içerisinde çalışmaları süren projede istinat duvarının tamamlanmasının ardından çocuklarımızın yaralanmadan gönüllerinde oynayabilmeleri için kauçuk zemin üzerine oyun grubu, vatandaşlarımızın dinlenebilmeleri için çardak vb. alanlar, miniklerimizin trafik eğitimi için sinyalizasyon ve trafik levhaları ile birlikte 14m²’lik alana büfe yapılacak.

Sinop genelinde ilk kez Gerze’de hayata geçecek projeyi yakından takip eden Gerze Belediye Başkanı açıklamalarda bulunurken; “Gerze, bizlerle birlikte bir çok projede ilk olmuş durumda.7’den 70’e tüm vatandaşımıza hizmet etmek için birçok projeyi üretip hayata geçiriyoruz.Çocuk Trafik Eğitim Parkı’da bu projelerden birtanesi. Çocuklarımız bu park ile birlikte trafik kurallarını küçük yaştan itibaren öğrenip bilinçli vatandaş olma yolunda önemli bir atacaklar.Aynı zamanda çocuklarımızın gönüllerince oynayabilmeleri açısından oyun gruplarını da bu parkımıza yerleştiriyoruz.Bununla birlikte onların yaralanmamaları için kauçuk zemin uygulaması yapacağız.Parkımızda vatandaşın rahatlıkla dinlenebilmesi için çardak vb. alanlar yaratacağız.Aynı zamanda 14m²’lik alana yapacağımız büfe ile bölgenin market ihtiyacını karşılamış olacağız.” İfadelerini kullandı.

Trafik Eğitim Parkı’nda Çalışmalar Devam Ediyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.