Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Tolga Baş'tan Bayram Mesajı

Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tolga Baş bayram mesajı yayınladı.

Tolga Baş'tan Bayram Mesajı
Aslan Özdemir
2 Ekim 2014 13:30

Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tolga Baş Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hayrettin Kaya

Baş mesajında şu sözlere yer verdi:

Sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı, huzur ve güven ortamı içerisinde, çocuklarımız, gençlerimiz ve büyüklerimizle hep beraber kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu ruh, kardeşlik ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bu anlamlı günlerde önce gönüllerimizi bir sevinç yumağı hâline getirmeli, sonra annelerimizin ve babalarımızın gönüllerini almalıyız. Evlerimizin neşe kaynağı olan çocuklarımızı sevindirmeli, şefkat ve merhamete muhtaç öksüz ve yetimleri, yoksul ve kimsesizleri, evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı, Vatanımızın bütünlüğünü ve bağımsızlığını korumak uğruna canlarını ve kanlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin yakınlarını ve kahraman gazilerimizi ziyaret ederek, bayramın coşkusunu onlarla paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi şekilde hissetmemize vesile olan bu anlamlı günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni eder, tüm halkımızın Kurban Bayramını içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.