Dolar 32,5089
Euro 34,5693
Altın 2.491,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C

STSO Başkanı Ayancık'ta

STSO Başkan Adayı Rasim Cihan Oğuz, Ayancık'ta müteahhit Yirmibeşoğlu ile bir araya geldi.

STSO Başkanı Ayancık'ta
8 Şubat 2013 10:25

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Adayı Rasim Cihan Oğuz, kent merkezi ve ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Oğuz son olarak Ayancık ilçesinin önemli müteahhitlerinden Mehmet Yirmibeşoğlu ile değişen seçim takvimi konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi. Birlikte, seçim stratejileri üzerinde çalışan ikili, Bakanlar Kurulu kararı ile ileri tarihe alınan seçim takvimi üzerinde çalışma programı yaptı. 

Sinop'ta 10 Şubat'ta yapılması beklenen Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri Mayıs 2013 tarihine ertelendiğini hatırlatan Rasim Cihan Oğuz, uzatılan sürenin seçim çalışmalarına güç kattığını söyledi.

Mehmet Yirmibeşoğlu ise; değişen seçim takvimi süresince daha güçlü ve kararlı bir çalışma temposuyla seçimlere hazırlanacaklarını belirterek, seçimi ekip olarak kazanacaklarına inandıklarını kaydetti. Yirmibeşoğlu, kendilerinin seçilmesi halinde Ayancık ekibi olarak Sinop TSO nezdinde başarılı projeler gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

STSO Başkanı Ayancık'ta

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.