Dolar 32,5271
Euro 34,8673
Altın 2.484,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

STSO Başkan Adayı Rasim Oğuz Ayancık'ta

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan adayı Rasim Oğuz, STSO 9. Grup Adayı Yirmibeşoğlu Mehmet Çetin'in davetlisi oldu.

STSO Başkan Adayı Rasim Oğuz Ayancık'ta
27 Nisan 2013 20:15

S.T.O 9. Grup Adayı (Yirmibeşoğlu) Mehmet Çetin, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Rasim Oğuz'u ilçemiz Ayancık'a davet etti. Rasim Oğuz, Ayancık Öğretmenevi ve ASO'da şirket müdürleri ve Kooperatif başkanlarıyla kahvaltıda buluştu.

Sinop Arıcılar Birliği Başkanı Ali Kurt, Sinop Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİSAD) Başkanı Hikmet Albayrak, Günöz Yapı Denetim Şirketi Sahibi Vedat Günöz, Harita Mühendisi Refik Özalp ile birlikte gelen Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Rasim Cihan Oğuz yaptığı konuşmada "Sinop için uğraşıp çalışıyorsak, Ayancık için de çalışacağız. STSO artık devletin kurumu ile iç içe olan bir kurum olsun. Artık bu işler gençleşsin diyorum. Bu işin içinde genç insanlar olmalı. Bizimde genç yönetimimiz var çok şükür” dedi.

KUZKA ve KOSGEB gibi yatırım yapmak isteyenlere teşvik sağlayan kuruluşlar belirli bir maliyete kadar yardım yapabildiklerini, seçimi kazanmaları halinde daha büyük yatırımlar yapılması için benzer kuruluşları da Sinop’a kazandıracaklarını belirten Başkan adayı Rasim Cihan Oğuz, “5 Mayıs’ta sadece oda üyeleri değil, tüm Ayancıklıları seçime bekliyoruz” dedi.

STSO Başkan Adayı Rasim Oğuz Ayancık'ta

STSO Başkan Adayı Rasim Oğuz Ayancık'ta

STSO Başkan Adayı Rasim Oğuz Ayancık'ta

STSO Başkan Adayı Rasim Oğuz Ayancık'ta

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.