Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Sosa Zam İstiyor!

Siyah-Beyazlı takım oyuncusu Jose Sosa maaş beklentisinin arttırılması üzerine yönetimden yeni sözleşme istediği öğrenildi. Arjantin kökenli oyuncu Sosa yönetimi içerisinden senelik ücretin yükseltilecek olduğuna dair kontrat isteğinde bulunduğu belirtildi..

Sosa Zam İstiyor!
27 Ocak 2016 09:52

Siyah-Beyazlı takım oyuncusu Jose Sosa maaş beklentisinin arttırılması üzerine yönetimden yeni sözleşme istediği öğrenildi. Arjantin kökenli oyuncu Sosa yönetimi içerisinden senelik ücretin yükseltilecek olduğuna dair kontrat isteğinde bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş kulübünde ikinci sezonunu geçirmekte olan Jose Sosa, özellikle bu sezon içerisinde takıma önemli katkı sağladığı görülmektedir. İlk yarı içerisinde 21 müsabakaya çıkmış olan Arjantinli, 5 gol, 4 asistlik performans sergilediği görülmüştür. 2018 Haziran ayı zamanına kadar siyah-beyazlılar ile sözleşmesi bulunmakta olan 30 yaşında olan futbolcu, senelik ortalama 1.6 milyon euro garanti ücret, 10 bin euro da maç başı gelir elde etmekte olduğu vurgulandı.

Ertelenmiş olan Trabzonspor müsabakası sonrası İstanbul’a dönmek adına takım dostları ile birlikte havalimanı içerisinde beklemiş olan Sosa, tercümanı aracılığıyla ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşmede bulundu. Arjantinli oyuncu, senelik ücretinin artırılması istendiğini  yeni bir mukavele isteğin içerisinde bulundu. Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu Çebi’ye aktarmış olan Sosa, River Plate’den teklif aldığını da belirtti.

Takımdan ayrılmak istememiş olduğunu Çebi’ye belirten Arjantinli oyuncu, kulüp içerisindeki ücretlendirmeler doğrultusu içerisinde yeni bir sözleşmeye imza atmaya hazır olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.