Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Skype’tan son dakika başarılı yenilik!

Skype’tan yeni nesil başarılı bir sistem daha sunulacak gibi görünüyor.

Skype’tan son dakika başarılı yenilik!
Aslan Özdemir
14 Ocak 2016 20:33

Skype’tan yeni nesil başarılı bir sistem daha sunulacak gibi görünüyor.

Hayrettin Kaya

Microsoft’un popüler anlık mesajlaşma ve video sohbet servisi Skype, 6 yıl önce birebir video görüşme desteğini telefonlar için kullanıma sunmuş ve milyonlarca insanı görüntülü olarak birbirine bağlamıştı. Şirket bu değişimi giriş yaptığı tüm platformlarda “görüntülü grup sohbet” desteğiyle genişleteceğini duyurdu.

Bu gelişme doğrultusunda önümüzdeki günlerde Skype’ın iOS, Android ve Windows 10 sürümlerine görüntülü grup sohbet desteği verilecek. Tamamen ücretsiz olarak istenilen her noktada çalışabilecek olan bu özellik sayesinde 4 kişi aynı anda görüntülü olarak birbirleriyle görüşme gerçekleştirebilecek. Şimdiye kadar 2 trilyon dakika ücretsiz video görüşmesinin yapıldığı belirten Skype, hem kurumsal hem de bireysel tarafta en iyi alternatif arasında yer alıyor ve 750 milyon mobil indirme rakamıyla popülerliğini ortaya koyuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.