Dolar 32,4962
Euro 34,6396
Altın 2.478,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Sinop’taki okullar için SİNDEF Gençlik Kolları kampanya başlattı

Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, Sinop’taki okullar için düzenlenen ‘Sıcak Ayaklar’ kampanyasına Sinoplu hemşehrilerinden destek istedi.

Sinop’taki okullar için SİNDEF Gençlik Kolları kampanya başlattı
5 Ocak 2017 11:43

Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, Sinop’taki okullar için düzenlenen ‘Sıcak Ayaklar’ kampanyasına Sinoplu hemşehrilerinden destek istedi.

Sinop Dernekleri Federasyonu ve Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Maltepe Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Sıcak Ayaklar’ kampanyası kapsamında vatandaşların yardımıyla Sinop’un 3 ilçe ve 10 okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı dağıtılacak.

Kampanyayla ilgili bilgi veren SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, “Bu projedeki amacımız, Sinop’ta yaşayan ilkokul ve ortaokulda okuyan öksüz ve yetimler başta olmak üzere, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek. İlk başta buna 3 ilçe ve 10 okul tespitiyle başladık. Bu tespiti de o ilçelerde bulunan kaymakamlıklardaki sosyal yardımlaşma vakıflarından bilgi alarak, onların tespit ettiği öğrencilere bu yardımlar yapılacak. İlk etapta bu projeyi üç ilçemiz 10 okul ile başladık. Ama niyetimiz her yıl geleneksel hale getirip, diğer ilçelerimizde de uygulamak. Proje sonunda projelerin uygulandığı okulların isimleri açıklanacak. Bizler İstanbul’da yaşayan Sinoplu gençler olarak sadece İstanbul’daki hemşehrilerimizle değil, Sinop’un geleceği olan, Sinop’ta yetişecek genç kardeşlerimize ve özellikle ihtiyaç sahibi gençlerimize sahip çıkmak zorundayız. Bu bizim en asil görevimiz. Bunu noktada da elimizden geldiğince Sinoplu gençlerimizin ama daha da önemlisi genç kardeşlerimizin, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanındayız. Daha önce bildiğiniz üzere, birçok Sinop’ta yaşayan ihtiyaç sahiplerine burs verdik. Ve daha önce ayakkabı kampanyası yapmıştık Sinop’ta. Manisa Soma’daki kömür faciasında vefat edenlerin aileleriyle ilgili de bir çalışmamız olmuştu. Şehit ailelerine de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. ‘Bugünün çocukları, Sinop’un geleceği’ diyerek, sevgili hemşehrilerimizi bu projeye destek olmalarını, bu kıvılcımın tüm Sinop’u sarmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, yardımda bulunmak isteyenlerin bir çift ayakkabı bedeli olan 50 lirayı Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Maltepe Şubesi hesabı adına bulunan iban TR51 0006 2000 7190 0006 2987 83 nolu hesaba yatırabileceklerini dile getirdi.

Sinop’taki okullar için SİNDEF Gençlik Kolları kampanya başlattı Sinop’taki okullar için SİNDEF Gençlik Kolları kampanya başlattı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.